Văduva lui Gheorghe Guşet a trecut pe lângă o mare dramă: ”Azi era să mă calce o maşină pe trecerea de pietoni! Dacă eu nu eram pe fază, mă lovea în plin!!!”

Lorena, văduva regretatului sportiv Gheorghe Guşet, a povestit un incident pe care l-a avut pe trecerea de pietoni.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Gheorghe Guşet s-a stins din viaţă pe 12 iunie 2017, la doar 49 de ani, multiplul campion naţional şi balcanic la aruncarea greutătii acuzând o mulţime de probleme de sănătate, care au făcut inutile ultimele două intervenţii chirurgicale suferite la Cluj.

Intrată ulterior în conflict cu prima familie a sportivului, din cauza moştenirii rămase de pe urma campionului, văduva lui Guşet, Lorena, a trecut zilele trecute printr-o mare încercare, aşa cum a povestit chiar ea prietenilor

apropiaţi. ”Azi era să mă calce o maşină pe trecerea de pietoni!! Eram exact in mijlocul trecerii..Dacă eu nu eram pe fază, sa ma trag inapoi la timp, mă lovea in plin!!!...Nu mai aveati cu cine vb acum..”, a notat supărată Lorena, antrenoare de atletism la bază.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Soţia regretatului Gheorghe Guşet, în scandal cu familia sportivului: ”Fiul lui mi-a dăruit aşa: două procese civile, azi unul penal, plângere la Crimă organizată..”

Vaduva lui Gheorghe Guset da de pamant cu prima familie a regretatului sportiv: "Ati aparut toti după ce a murit, ca niste sacali!"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Andreea Mantea a primit rezultatul testului covid: „Sunt asimptomatică”

Liviu Dragnea A ȘOCAT pe toată lumea! Decizia luată în închisoare: Vrea neapărat să muncească

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

ContrapunctEVZ. De ce a plecat Diana Șoșoacă din emisiunea lui Mihai Gâdea?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies