Văduva lui Ramon de la Masterchef, la prima aniversare fără soțul răpus de cancer acum două luni și jumătate! Declarații cutremurătoare

Ramon de la Masterchef a murit în martie, răpus de un cancer galopant.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Ramon de la Masterchef a murit în martie, după o luptă teribilă cu boala. ”Chicireanu Ramon-un om frumos cu un suflet mare şi un zâmbet larg, molipsitor- cel cunoscut drept Ramon de la MasterChef, duce o lupta crâncenă cu CANCERUL.

Acum 2 ani de zile Ramon a fost diagnosticat cu Cancer limfatic – o boală îngrozitoare. Ramon a plecat în Germania -ţară unde a putut beneficia de un tratament corespunzător, a făcut tot felul de investigaţii şi tratamente, a suferit operaţii care mai de care mai complexe şi de 2 ani de zile luptã cu înverşunare”,  a fost mesajul transmis de un apropiat de-al lui Ramon în urmă cu mai bine de o săptămână înainte de moartea lui, care a survenit pe 16 martie. 

Citeste si: Chef Foa, prezentatorul de la „Cine-i Chefu’?”, recorduri personale in bucatarie! In doar jumatate de ora, Cheful a dezosat 50 de kilograme de pui intreg

Citeste si: Un cunoscut bucătar s-a stins din viață. A fost răpus de o boală cruntă

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Ce se întâmplă în aceste momente cu copiii lui Ramon de la Masterchef! Bărbatul a murit în Germania, iar soția lui se află la fața locului!

Ramon de la Masterchef a încetat din viață, dar, în urmă cu doi ani, el a făcut un tratament în Germania, iar atunci părea că s-a vindecat de cancer. Din păcate, boala a revenit. 

”S-a luptat singur în prima fază cu cancerul şi a supravieţuit. Atunci i-a zâmbit frumos bolii, a întrebat-o cu ce treabă pe la el şi apoi a invitat-o sã îl pãrãsească. El avea chestii mult mai importante – acasă în Romania tocmai i se năştea al 3-lea copil- o minune de fetiţă.”,  a postat un amic al lui Ramon.( vezi cu cine s-a judecat Ramon de pe patul de moarte)

Ramon de la Masterchef a murit în martie. A fost înmormântat la Iași

Ramon a fost înmormântat pe 3 aprilie, în cimitirul Sfinții Petru și Pavel din Iași. Sicriul care conţinea trupul ieşeanului Ramon a fost adus cu greu din Germania, acolo unde se afla pentru tratament. Din cauza pandemiei de COVID-19 şi a restrictilor impuse de Guvern, Ramon nu a putut fi condus de toţi care îşi doreau să îi fie alături pe ultimul drum, la înmormântare participând doar câţiva apropiaţi.

Pe 16 mai, când s-au comemorat două luni de la decesul lui Ramon, soția sa, Roxana, a postat: “Doua luni fără tine... Mi-au rămas doar amintirile frumoase 'tatuate'.... pe suflet”. „Putere sa ai Rox! Va vegheaza, stii asta!”, i-a transmis o amică. Peste cîteva zile, văduva lui Chicireanu și-a sărbătorit ziua de naștere, prima aniversare fără Ramon. „La multi ani frumoși și sănătoși cu bucurii alături de minunății tai copii!, i-a transmis o prietenă. „Mulțumesc frumos!”, a răspuns Roxana.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies