Văduva lui Vadim Tudor, declarații emoționante la cinci ani de la moartea soțului: „Încă îl aștept acasă...”

În fiecare an, pe 14 septembrie, soția și fetele lui Corneliu Vadim Tudor fac un parastas în cinstea celor care le-a fost soț și tată.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Familia lui Vadim Tudor
Familia lui Vadim Tudor [Sursa foto: Spynews]


In articol:

Anul acesta, la cinci ani de la moartea Tribunului, parastasul a fost cu atât mai emoționant cu cât au venit mai mulți oameni decât s-ar fi așteptat familia. În contextul vremurilor pe care le trăim, foarte mulți oameni îl plâng pe cel care a fost „patriotul Vadim Tudor”. Astfel, foarte mulți oameni din zone diferite ale țării s-au adunat la mormântului lui Corneliu Vadim Tudor pentru a-l pomeni și a-ai aprinde o lumânare, așa cum au declarat cele două fete ale Tribunului în cadrul unei emisiuni tv.

Citeste si: E dureros ce se întâmplă cu văduva lui Cornel Vadim Tudor, la 5 ani de la moartea ”Tribunului”

Văduva lui Vadim Tudor, declarații cu ochii în lacrimi la mormântul Tribunului 

Văduva lui Corneliu Vadim Tudor spune că nu știe când au trecut cei cinci ani de când soțul ei a trecut în neființă.

„Nu știm nici noi cum au trecut cei 5 ani. Noi ne gândim că ieri s-a întâmplat nenorirea care ne-a lovit și îl așteptăm să vină acasă totuși. Avem senzația că e plecat undeva, în deplasare cu Senatul și îl așeptăm să vină. El a fost viața mea, jumătatea vieții mele, tatăl fetițelor mele. A fost sufletul și viața mea și îmi e foarte dor de el”, a spus văduva lui Corneliu Vadim Tudor pentru „Antena Stars”.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Momentul în care Vadim Tudor a murit a fost foarte greu pentru soția lui care a trebuit să preia frâile casei.

Fetele lui Vadim Tudor
Fetele lui Vadim Tudor [Sursa foto: Spynews]

„Trebuie să ne descurcăm singure. Viața ne-a învățat. Am fost lovite din toate părțile și am învățat că trebuie să ne descurcăm fără el. Fetele erau la facultate atunci când a decedat și a fost foarte greu. Nu mai spun pe plan financiar”, a continuat ea.

De-a lungul timpului s-a discutat foarte mult despre moștenirea pe care Vadim Tudor a lăsat-o familiei, însă vaduva acestuia spune că la mijloc nu ar fi vorba de nicio sumă de bani despre care s-a tot vehiculat. 

Citeste si: Se împlinesc 5 ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor! ”Tribunul” a fost dat în judecată după moarte de un fost consilier personal

Fetele lui Vadim Tudor
Fetele lui Vadim Tudor [Sursa foto: Spynews]

„Nu avem nicio moșternire. Nu a lăsat absolut nimic decât opera lui literară. Nu a lăsat decât numele”, a adăugat Doina.

Ba mai mult, invitate în cadrul unei emisiuni tv, cele două fiice ale lui Vadim Tudor au spus că s-au luptat pentru ca tatăl său să primească o pensie mai mare. Nu au avut sorți de izbândă. Li s-a spus că aceea este pensia pe care tatăl lor trebuie să o primească după 38 de ani de muncă: 2.000 de lei. 

Citeste si: Ce face și cum arată astăzi femeia pe care Vadim Tudor a făcut-o celebră drept „Șomâldoaca, pitica nenorocită”

Galerie foto 
Citește și:

Corbul şi Căpcăunul s-au luptat pentru marele trofeu. Vezi cine a câştigat marea finală Masked Singer România

Bianca Drăgușanu l-a prezentat pe noul membru al familiei ei. Vezi cine este Ion

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Cât de bogat e de fapt misteriosul Mr Cash, viitorul socru al Andreei Raicu! Are palat, yacht și vilă în Toscana

Adriana Bahmuțeanu dă de pământ cu iubitele lui Columbeanu! ”Anna Lesko, Monica Gabor... le-a căpătuit! Câte îi sar în ajutor cu o locuință decentă?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies