Văduva ”Piticului Colorado”, dezvăluiri emoționante: ”Eva va fi mai înaltă decât mine, doctorii spun că va ajunge la 1,40 metri!”

Mădălina Șerban își crește singură fata după ce soțul Cristian Șerban, supranumit ”Piticul Colorado”, a murit în toamna lui 2016.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Mădălina Șerban își crește singură fata după ce soțul Cristian Șerban, supranumit ”Piticul Colorado”, a murit în toamna lui 2016, la doar 34 de ani, ca urmare a unei boli cronice la ficat. Invitată în emisiunea lui Cristian Brancu, Mădălina a vorbit și despre greutățile cu care se confruntă în prezent, când nu mai lucrează, ca urmare a faptului că a fost operată de hernie de disc.

Citeste si: Dramă pentru văduva ”Piticului Colorado”! Mădălina a suferit recent două operații complicate

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: El e milionarul care a investit 300.000 de euro în Simona Halep, pe vremea când era o necunoscută! Corneliu Idu i-a plătit timp de 3 ani antrenorii, echipamentul şi deplasările la turnee!

”Șase-Șapte luni nu pot să muncesc, nu am voie, după intervențiile suferite. Primesc 500 de lei pe lună pentru Eva, de la stat, și ne descurcăm cum putem. Cât am fost operată, Eva a stat la nașii mei, care au avut grijă de ea. (...) Doctorii mi-au spus că Eva va crește mai mare decât mine, va ajunge pe la 1,40 metri înălțime!”, a povestit Mădălina în emisiunea lui Brancu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cum arăta Ligi de la Puterea Dragostei în urmă cu câțiva ani, înainte de operațiile estetice! Acum e o bombă sexy

Dezvăluri uluitoare despre Simona Halep! ”În zece zile, s-a decis să își taie sânii”. Când s-a întâmplat asta și de ce

Imagini incredibile de pe plajele din Eforie! Reacția unei femei când a văzut câți nudiști sunt: ”Am rămas cu gura căscată”

Cutremurător! A venit de la serviciu și a încremenit! Ce îi făcea soțul ei unei fetițe de doar 9 ani

Cine este și cum arată soția lui Giani din Las Fierbinți. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies