Văduva și fiicele lui Hanibal Dumitrașcu suferă CUMPLIT la doi ani de la moartea celebrului psiholog: „E frig fără tine...”

Hanibal Dumitrașcu a murit la doar 54 de ani, psihologul lăsând în urmă o familie îndurerată.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Hanibal Dumitrașcu a murit la doar 54 de ani, pe 20 mai 2018, în urma unui accident vascular. El avea două fete, pe Maria şi Ioana. Fata cea mare, Maria, îi calcă pe urme tatălui ei, după ce a făcut un master de Psihotraumatologie şi Asistare Psihologică.


In articol:

Citeste si: Ce tradeaza gesturile si atitudinea lui Cristian Cioaca? VIDEO

Citeste si: Fiica lui Hanibal Dumitraşcu zâmbeşte din nou după decesul tatălui ei! Maria este îndrăgostită, iar amicii spun că se pregăteşte să se mărite!

Citeste si: Hanibal Dumitrascu a murit! Celebrul psiholog se afla in spital de cateva zile

Cealaltă fiică, Ioana, a absolvit Medicina veterinară în 2019, în timp ce mama fetelor, Mirela, este funcționar la ANAF. Maria are şi talent la scris, ea adunând mai mult texte de o sensibilitate aparte pe un blog în care se semnează Aimee. (vezi ce a spus Hanibal Dumitrașcu despre sinuciderea Mădălinei Manole)

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Văduva și fiicele lui Hanibal Dumitrașcu suferă teribil: "Versurile sunt rupte din inimă"

O parte din acele texte au fost strânse într-o carte intitulată „Strălucind mai mult decât niciodată”, care a fost lansată acum un an la un târg de carte. La 2 ani de la moartea tatălui ei, Maria a publicat un nou volum, „Azi mi-e dor de tine”.

“Acesta cuprinde poezii şi mici texte, amintiri din etape diferite ale vieţii. Versurile sunt rupte din inimă şi sunt dedicate celor a căror inimă încă tresare.”, a spus Maria despre poeziile sale, multe dintre acestea fiind încă influențate de moartea tatălui.

Văduva și fiicele lui Hanibal Dumitrașcu suferă teribil: "Ce s-a întâmplat?"

E frig fără tine. Că ai plecat. Şi-n urma ta, A rămas infinitul. E frig fără tine. De-atâta timp care a săpat între noi tăcerea…Fără tine mi-e frig, Plânge un pian la marginea firii, De-atâta târziu între noi, Mă întunec şi-ţi scriu.”, sunt câteva din versurile scrise de Maria Dumitrașcu.

Maria a compus și o scrisoare catre tatal sau, la o luna de la moartea psihologului: “Tati, te simt atat de departe! Simt cum pleci, in fiecare clipa, si nu te pot opri. Si totusi, ai ramas atat de prezent. Ce s-a intamplat? Ma tot intreb, stupid. Stiu ca nu poti sa-mi spui."

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Fiica lui Hanibal Dumitraşcu a devenit scriitoare! Maria şi-a lansat deja prima carte, care este foarte apreciată!

Fiicele lui Hanibal Dumitrascu au plecat in prima vacanta de dupa decesul psihologului: „Tati, te simt atat de departe!”

Ce salariu are un angajat Mega-Image? Acesta primește și bonusuri lunare, precum și bonuri de masă

Fiica lui Hanibal Dumitrascu a rabufnit dupa moartea tatalui sau! “Ce s-a intamplat? Ma tot intreb, stupid!” Celebrul psiholog a murit la 54 de ani

Hanibal Dumitrascu a fost dat in judecata la 18 zile dupa ce a murit! O banca a cerut executarea silita a psihologului, pentru o datorie de 3.000 de euro!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies