Vai, ce căzătură! Nadina de la “Bravo, ai stil!” i-a oripilat pe juraţi!

În Gala din această seară a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzată la ora 22:30, la Kanal D, cele zece concurente vor defila în faţa juraţilor şi vor avea prestaţii artistice, conform cerintelor juratilor, in goana dupa punctele mult dorite.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Nu toate prestatiile artistice sunt pe placul celor patru jurati, unul notabil in acest sens fiind cel al Nadinei, care se impiedica in timpul dansului si cade, in vazul tuturor.

“In locul ei as fi fericita, pentru ca acea cazatura a fost cel mai bun moment al momentului”, spune Raluca Badulescu despre prestatia artistica a fetei, facand aluzie la faptul ca punerea in scena a povestii ar fi total neinspirata.

In asentimentul Ralucai este si Christina Ich, care se declara de-a dreptul terifiata de momentul Nadinei.
“Nu inteleg un lucru! Daca nu stiti sa dansati, de ce o mai faceti? Si aveti impresia ca  este si un talent al vostru? Iti sta oribil cand dansezi! A fost un moment penibil!”, spune jurata.

Daca momentul nu este de laudat din poartea juratilor, oare tinuta vestimentara din Gala din aceasta seara o va salva pe Nadina? Telespectatorii vor putea afla urmarind editia din aceasta seara, incepand cu ora 22:30, numai la Kanal D!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: