Vaida, declaratii spumoase despre familia ei: "Sunt o mama prea slaba, ma inmoi repede! Asta mic sta numai cu degetele in priza, cred ca..."

Mirela Boureanu Vaida este mama a doi copii nazdravani: Carla si Vladimir.

Autor: R.L.

Prezentatoarea de televiziune recunoaste ca ar vrea sa fie mai severa cu fiul si fiica sa, insa nu reuseste, se topeste mereu!

 

 

„Anul trecut, pe vremea asta, era foarte simplu, că luasem un geamantan mare şi două cărucioare şi am plecat până la Munchen.

Era uşor, că ăsta mic avea 4 luni şi unde îl puneai dormea. Anul ăsta s-a schimbat situaţia, e de doua ori mai greu. E mâncăcios. O să plecam de Crăciun în zona Ardealului şi mergem la o cabană şi sper să fie zăpada multă, ne jucam, cu câinii ciobanesti, mâncăm, dormim şi de Revelion plecam în Austria şi nu neapărat că ştim să schiem, dar o să alerg după doi copii. E foarte frumos, e foarte complicat, pentru ca nu îţi dai seama cât timp îţi ia să faci pomul. Ăsta mic cred că o să fie inginer, că sta mereu cu degetele în priză. E foarte frumos, e casa plină şi e mereu dezordine. Nu ai cum să ţii curat mereu.(...) Părinţii mei au fost întotdeauna foarte echilibraţi. Nu ne-au alintat, dar ne pupau în somn şi ziceau "Bravo" foarte rece.
Aşa am fost crescută şi te bucura orice lucru. Ne jucam cu crengile de la brad, cu băşica de la porc. Veneau copii cu colinda. Se dădeau mere şi nuci, nu bani. Am foarte multe amintiri legate de sărbători. Iernile erau foarte grele. Nu aveai costume speciale, ci d-alea din lână de oaie. Veneai şi lovit, plin de zăpadă, îngheţat. Relaţia cu fratele meu era foarte bună, dar ne ciondăneam din orice lucru.
El e mai mic decât mine cu doi ani şi jumătate şi e înalt cât plopul. L-am prostit. Mereu îi ziceam că dacă mănâncă ciocolată, o să aibă dinţii strâmbi. Apoi lucrurile s-au schimbat. Eu mergeam cu mamaia mea prin tot satul. Mie mi-ar plăcea foarte tare să crească mai mult la curte, la ţară, să înveţe munca. Uneori mă gândesc dacă voi reuşi să îi cresc aşa. Cum să fac eu să-i readuc eu în lumea copilăriei mele? Noi am muncit cot la cot cu părinţii.
Te învăţau să preţuieşti. Mi se pare că sunt o mamă prea slabă. Eu mă înmoi foarte repede”, a declarat Mirela Boureanu Vaida intr-un interviu pentru o emisiune TV. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Reactia Antoniei, dupa ce a fost acuzata de Ciro Castellano ca isi neglijeaza fiica

Decanul Facultatii de Istorie din Iasi a vorbit despre sotii Maleon! Detalii despre modul in care se comporta profesorul cu sotia lui: "Bogdan a trait... "

Firea a premiat-o pe Madalina Manole dupa moarte! La eveniment nu a venit nimeni din familia artistei! Unde a ajuns "Trofeul"

Lora vorbește despre bătătile primite de la Dan Badea: „Stăteam înghesuită şi am plâns”

Simona Halep, în STARE DE ŞOC! A PIERDUT o sumă imensă de bani. S-a aflat totul

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Un virus nou, transmis de la animale la oameni, descoperit în Rusia. Viitoarea pandemie?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies