Val de reacții după ce vloggerița Bianca Adam a fost bătută. Prima reacție a vloggeriței: „Nu mai am nimic de declarat”

Vloggrița, Bianca Adam, cunoscută „Tequilla” a sensibilizat o țară întreagă după ce aseară a povestit pe vlog cum a fost bătută chiar în fața casei sale.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Bianca Adam, vloggerița cunoscută sub numele de Tequilla a făcut o mărturie care a dat fiori pe șira spinării multor internauți. Vloggerița a povestit prin intermediul unui videoclip postat pe contul ei de Youtube, despre momentul în care a fost luată la bătaie de un dezvoltator de imobiliare din cauza unui loc de parcare.

Citeste si: Vloggerița Tequila, bătută! Cine e bărbatul a lovit-o pe Bianca Adam? Fost politician, conslier local, dat afară din partid după ce a lovit un tânăr cu piciorul în cap

Val de reacții după ce vloggerița Bianca Adam a fost bătută. Prima reacție a vloggeriței: „Nu mai am nimic de declarat”

Întreaga poveste a vloggeriței și indiferența oamenilor care nu au vrut să îi dea crezare atunci când fugea de agresor și căuta cu disperare un telefon să sune la 112, i-a impresionat pe cei mai mulți dintre cei care au urmărit videoclipul.

Citeste si: Vloggerița Bianca Adam ”Tequila”, bătută cu bestielitate în fața casei! Nimeni nu a vrut să o ajute: „Iese cu un fier de doi-trei metri și mi-l înfige în...”

Reacțiile nu au întârziat să apară în comentarii și oamenii au început deja să își dea cu presupusul despre identitatea agresorului.

Citeste si: Bianca Adam, bătută măr în public! „A sărit la bătaie, m-a împins”

Astfel, Bianca Adam a revenit cu un mesaj pe contul ei de socializare prin care le-a mulțumit tuturor pentru mesaje și empatia de care au dat dovadă. Mai mult, vloggerița a transmis și un mesaj pentru jurnaliștii care au invitat-o să dea interviuri despre drama trăită:

„Mulțumesc presei care m-a invitat în interviuri și materiale video, dor că eu nu mai am nimic de declarat în afară de ce am spus pe vlog. Imediat cum voi avea noi detalii o să mă asigur că vor apărea pe canalele mele de socializare sau pe Youtube”, a spus Bianca Adam pe contul ei de Instagram.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate