Stiri

Valentin Ceauşescu a repurtat o nouă victorie în lupta pentru averea familiei! Vezi care a fost ultima decizie legată de acest proces!

În acest an, Valentin Ceauşescu a repurtat o nouă victorie în lupta pentru averea familiei Ceauşescu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Valentin Ceauşescu a repurtat o nouă victorie în lupta pentru averea familiei! Vezi care a fost ultima decizie legată de acest proces!icon photo

Recent, Valentin Ceauşescu a repurtat o nouă victorie în lupta pentru averea familiei Ceauşescu. În 2013, după un proces îndelungat, Valentin Ceauşescu a reuşit recuperarea integrală a averii sale, a fratelui şi a părinţilor săi, Elena şi Nicolae Ceauşescu. La proces, Valentin a arătat că, imediat după Revoluţie, procurorii au emis împotriva sa şase ordonanţe preventive prin care s-au pus sechestru pe toate bunurile sale. În 2005, el a contestat aceste acte procedurale în faţa judecătorilor, iar pe 3 octombrie 2006, Tribunalul Bucureşti i-a dat dreptate.

Valentin Ceauşescu a repurtat o nouă victorie. Din 2007, el a trecut la recuperarea bunurilor

 

„Decidem restituirea tuturor bunurilor cu privire la care au fost dipuse măsuri de indisponibilizare şi confiscare prin ordonanţele mai sus menţionate şi care nu au fost restituite, bunuri ridicate de la acesta şi de la Ceauşescu Nicu (1951-1996),” se arăta în sentinţă. Această decizie a rămas definitivă, pe 19 aprilie 2007, la Curtea Supremă de Justiţie. De atunci, Valentin a trecut la recuperea tuturor bunurilor, inclusiv prin executarea silită cu ajutorul unui executor judecătoresc. (vezi ce au găsit legiştii în gura Elenei Ceauşescu)
 
Valentin Ceauşescu a repurtat o nouă victorie în lupta pentru averea familiei! Vezi care a fost ultima decizie legată de acest proces!

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 
WOWbiz.ro în Republica Dominicană! EXCLUSIV: Primele declaraţii ale lui Cristi Pulhac după eliminarea de la Exatlon! Interviu pe aeroportul din Santo Domingoicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune