Vedete

Valentin, fostul concurent de la Puterea Dragostei, spune adevărul despre relaţia lui cu Roxana! A făcut dezvăluirea după ce a ieşit din show

Valentin a ieşit din casa de la Puterea Dragostei, deşi Roxana venise special pentru el şi îşi dorea să formeze un cuplu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Valentin, fostul concurent de la Puterea Dragostei, spune adevărul despre relaţia lui cu Roxana! A făcut dezvăluirea după ce a ieşit din showicon photo

”Amore”, aşa cum i se spune în ultimul timp lui Valentin în casa de la Puterea Dragostei, le-a cerut concurenţilor să-l voteze pentru că el vrea să plece. În urmă cu o săptămână, Valentin a şi plecat acasă, lăsând-o pe Roxana înlăcrimată fără al său ”Amore”, aşa cum ajunsese să-i spună.

Mulţi dintre fanii emisiunii au spus atunci că Valentin a vrut de fapt să plece tocmai din cauza Roxanei, care devenise tot mai insistentă. Atuci când a ajuns acasă, Valentin a făcut un live pentru fanii săi din emisiune, iar în acesta a explicat clar care este situaţia dintre el şi tânăra rămasă în show.


”Roxana a rămas în casă, iar eu nu am nici o treabă cu ea”, a repetat Valentin de câteva ori celor care îl tot întrebau despre tânără. Chiar dacă Roxana continuă să le spună celor din casă că ea nu va fi cu nici un băiat pentru că are o relaţie cu Valentin, fostul concurent a precizat că între ei nu este absolut nimic.

”Roxana spune multe, face puţine”, a mai afirmat Valentin, făcând referire la faptul că atunci când el a părăsit emsiunea, aceasta a declarat că vrea şi ea să plece, să fie alături de iubitul ei!

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune