Valentin Gane, fostul iubit al Cruduței, mai romantic ca niciodată cu iubita actuală FOTO

În 2015, între Valentin Gane și Daniela Crudu se înfiripase o idilă la capătul unui show tv matrimonial. Povestea nu a durat prea mult și Vali a revenit la iubita lui.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

În 2015, între Valentin Gane și Daniela Crudu se înfiripase o idilă la capătul unui show tv matrimonial. Câștigător al emisiunii, când a fost ales de Daniela Crudu la ”Burlăcița”, Valentin Gane nu a petrecut prea mult timp alături de vedetă după finalul filmărilor, deși Cruduța avea gânduri mari cu omul de afaceri. La o lună după show, Valentin Gane a revenit în brațele primei iubite, Alexandra, iar timpul a dovedit că a făcut alegerea potrivită, mai ales că tânăra i-a iertat escapada.

Citeste si: Mario Iorgulescu a avut o aventură cu logodnica lui Florin Salam! Roxana Dobre l-a schimbat pe fiul lui Gino cu băiatul lui Olăroiu

Citeste si: Imaginile care vor șoca pe toată lumea! Cruduța, în brațele lui Mario Iorgulescu! Ce nu se știe despre idila lor secretă

Zilele trecute, fostul iubit al Cruduței a postat mai multe imagini din ultima vacanță petrecută alături de iubita Alexandra, în Grecia, dar și pe litoralul românesc, omul de afaceri fiind felicitat de amici și cu ocazia zilei de naștere, care a fost pe 16 septembrie. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate