Valentin şi Zoia Ceauşescu nu au fost copiii lui Nicolae Ceauşescu? Un fost demnitar comunist a dezvăluit: “Ceaușescu i-a adoptat copiii pe care-i avea cu alții și i-a mai făcut și el un copil, pe Nicușor”

Din mărturiile lui Ion Gheorghe Maurer reiese că Valentin şi Zoia Ceauşescu nu au fost copiii lui Nicolae Ceauşescu.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Ion Gheorghe Maurer a spus că Valentin şi Zoia Ceauşescu nu au fost copiii lui Nicolae Ceauşescu. “Membru al PCR încă din 1936, ulterior ministru de Externe și președinte al Consiliului de Miniștri, Ion Gheorghe Maurer a cunoscut îndeaproape cuplul Ceaușescu.

În cartea Maurer și lumea de ieri – Mărturii despre stalinizarea României a Laviniei Betea, el susține că, înainte de căsătoria sa cu Nicolae Ceaușescu, Elena avea deja doi copii, pe Valentin și pe Zoia, aceștia fiind, așadar, frați vitregi cu Nicușor”, a dezvăluit revista Historia. Nicolae Ceauşescu s-a însurat cu Elena pe 23 decembrie 1947. În actele oficilale, Valentin figurează ca fiind născut pe 17 februarie 1948, în timp ce Zoia a venit pe lume pe 28 februarie 1949. ( citeşte cum a fost părăsit de iubită nepotul lui Nicolae Ceauşescu)

Citeste si: Nici Zoia, fiica Elenei Ceauşescu, nu o mai suporta pe mama ei: „Nu ştie să facă altceva decât să se viseze regină peste 40 de milioane de idioţi!”

Citeste si: Corina Chiriac a criticat regimul lui Nicolae Ceauşescu într-o melodie de dinainte de 1989: „Una dintre "şopârlele" care au scăpat de cenzura comunistă din acea perioadă” VIDEO

Citeste si: Oana Roman, primele declarații după ce s-a aflat că nu a fost invitată la botezul copilului lui Pepe- kfetele.ro

Citeste si: Scene de filme "cu proști" în Satu Mare! Un tânăr de 33 de ani s-a întors ieri mai devreme de la muncă și a auzit zgomote ciudate în apartament- bzi.ro

Citeste si: Limuzina lui Nicolae Ceauşescu s-a vândut la licitaţie! Vezi ce sumă exorbitantă s-a obţinut pe maşina care avea o staţie de emisie-recepţie cu care dictatorul asculta frecvenţele Securităţii!

Valentin şi Zoia Ceauşescu nu au fost copiii lui Nicolae Ceauşescu: "Elena Ceaușescu a trăit nu știu cu câți"

“Elena Ceaușescu, înainte de a se mărita cu el, a trăit nu știu cu câți. A făcut și doi copii – nu știu cu cine – o fată și un băiat. Când Ceaușescu a ieșit, în ʼ44, în lume, ea s-a agățat de el. Și s-a agățat așa de bine că a luat-o de nevastă. Ceaușescu i-a adoptat copiii pe care-i avea cu alții și i-a mai făcut și el un copil, pe Nicușor. Mai târziu, mi-am dat seama că această femeie îl stăpânește în așa măsură pe Ceaușescu, încât, de fapt, ea conduce. El nu face decât ceea ce spune ea. Și că, probabil, ea hotărâse ca el să exercite conducerea sub forma unei stăpâniri dictatoriale”, este citat Maurer de Lavinia Betea. “Zoia și Valentin, spuneți că nu sunt copiii lui Nicolae Ceaușescu?”, a fost întrebat Maurer. “Nu. El i-a crescut, dar de făcut, ea știe cu cine i-a făcut”, a răsppuns fostul demnitar comunist.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Nepotul lui Nicolae Ceauşescu sare în apărarea lui Gigi Becali: "Terminaţi-l şi pe ăsta, ca să nu mai avem fotbal deloc!"

Gheorghe Zamfir a fugit din România ca să nu fie ucis de Nicolae Ceauşescu: „Ia-ţi valiza, naiurile şi pleacă şi să nu te mai întorci niciodată, că va fi rău de tot pentru tine”

Valentin Ceauşescu a repurtat o nouă victorie în lupta pentru averea familiei! Vezi care a fost ultima decizie legată de acest proces!

Până la sfârșitul săptămânii 5 zodii își vor îndeplini obiectivele mărețe

SIMONA HALEP a radiat de fericire! BĂRBATUL care a făcut-o să uite de Toni Iuruc

“Am legat-o de mașină să nu o mai tragă alții.” Culiță Sterp, mesaj pentru internautul care l-a ajutat după accidentul rutier

Boala cruntă de care a suferit Regina Elisabeta. Abia acum s-a aflat

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies