Valentin şi Zoia Ceauşescu nu au fost copiii lui Nicolae Ceauşescu? Un fost demnitar comunist a dezvăluit: “Ceaușescu i-a adoptat copiii pe care-i avea cu alții și i-a mai făcut și el un copil, pe Nicușor”

Din mărturiile lui Ion Gheorghe Maurer reiese că Valentin şi Zoia Ceauşescu nu au fost copiii lui Nicolae Ceauşescu.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Ion Gheorghe Maurer a spus că Valentin şi Zoia Ceauşescu nu au fost copiii lui Nicolae Ceauşescu. “Membru al PCR încă din 1936, ulterior ministru de Externe și președinte al Consiliului de Miniștri, Ion Gheorghe Maurer a cunoscut îndeaproape cuplul Ceaușescu.

În cartea Maurer și lumea de ieri – Mărturii despre stalinizarea României a Laviniei Betea, el susține că, înainte de căsătoria sa cu Nicolae Ceaușescu, Elena avea deja doi copii, pe Valentin și pe Zoia, aceștia fiind, așadar, frați vitregi cu Nicușor”, a dezvăluit revista Historia. Nicolae Ceauşescu s-a însurat cu Elena pe 23 decembrie 1947. În actele oficilale, Valentin figurează ca fiind născut pe 17 februarie 1948, în timp ce Zoia a venit pe lume pe 28 februarie 1949. ( citeşte cum a fost părăsit de iubită nepotul lui Nicolae Ceauşescu)

Citeste si: Nici Zoia, fiica Elenei Ceauşescu, nu o mai suporta pe mama ei: „Nu ştie să facă altceva decât să se viseze regină peste 40 de milioane de idioţi!”

Citeste si: Corina Chiriac a criticat regimul lui Nicolae Ceauşescu într-o melodie de dinainte de 1989: „Una dintre "şopârlele" care au scăpat de cenzura comunistă din acea perioadă” VIDEO

Citeste si: Imaginile momentului! Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina, surprinși în ipostaze tandre. Nu se mai ascund- bzi.ro

Citeste si: Limuzina lui Nicolae Ceauşescu s-a vândut la licitaţie! Vezi ce sumă exorbitantă s-a obţinut pe maşina care avea o staţie de emisie-recepţie cu care dictatorul asculta frecvenţele Securităţii!

Valentin şi Zoia Ceauşescu nu au fost copiii lui Nicolae Ceauşescu: "Elena Ceaușescu a trăit nu știu cu câți"

“Elena Ceaușescu, înainte de a se mărita cu el, a trăit nu știu cu câți. A făcut și doi copii – nu știu cu cine – o fată și un băiat. Când Ceaușescu a ieșit, în ʼ44, în lume, ea s-a agățat de el. Și s-a agățat așa de bine că a luat-o de nevastă. Ceaușescu i-a adoptat copiii pe care-i avea cu alții și i-a mai făcut și el un copil, pe Nicușor.

Mai târziu, mi-am dat seama că această femeie îl stăpânește în așa măsură pe Ceaușescu, încât, de fapt, ea conduce. El nu face decât ceea ce spune ea. Și că, probabil, ea hotărâse ca el să exercite conducerea sub forma unei stăpâniri dictatoriale”, este citat Maurer de Lavinia Betea. “Zoia și Valentin, spuneți că nu sunt copiii lui Nicolae Ceaușescu?”, a fost întrebat Maurer. “Nu. El i-a crescut, dar de făcut, ea știe cu cine i-a făcut”, a răsppuns fostul demnitar comunist.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Nepotul lui Nicolae Ceauşescu sare în apărarea lui Gigi Becali: "Terminaţi-l şi pe ăsta, ca să nu mai avem fotbal deloc!"

Gheorghe Zamfir a fugit din România ca să nu fie ucis de Nicolae Ceauşescu: „Ia-ţi valiza, naiurile şi pleacă şi să nu te mai întorci niciodată, că va fi rău de tot pentru tine”

Valentin Ceauşescu a repurtat o nouă victorie în lupta pentru averea familiei! Vezi care a fost ultima decizie legată de acest proces!

Horoscop 16 Octombrie 2021: Gemenii vor depăși situațiile de criză, deoarece au încredere în forțele proprii

Alertă! Un cunoscut DEPUTAT a MURIT după ce a fost înjunghiat în biserică

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

EXCLUSIV Primele poze cu Reghecampf și noua iubită. Cum arată viitoarea mamă a copilului antrenorului

Ana Muntean, „amanta lui Ciprian Marica”, dezvăluiri inedite despre relația cu fostul fotbalist: „Nu am niciun fel de regret”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies