Valentin Teodosiu, vocea din promourile PRO TV-ului! "Nu mai vreau nimic sufleteste, vreau bani"

Actorul in varsta de 61 de ani este vocea pe care o auzi zi de zi la PRO TV, in spoturile de promovare.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereValentin Teodosiu este recunoscator pentru jobul din cadrul postului de televiziune, care l-a ajutat sa duca o viata normala.

"Nu mai vreau nimic sufleteşte... Vreau bani! Dacă nu ar fi fost ProTV-ul, mă târam ca râmele. Asta a fost şansa mea. Poate nu aş fi reuşit să îmi fac o familie, să am doi copii gemeni, o căsuţă la ţară dacă mama natură nu îmi lăsa glasul ăsta atât de special", a spus Teodosiu pentru Ring.

"Toată viaţa am jucat numai din pasiune, bani nu am primit niciodată cum aş fi meritat. Am fost prost plătit, şansa mea a fost că am făcut multe filme cu americanii. Din 86 de filme, 30 le-am făcut cu americanii, din care numeroase roluri principale", a explicat el.

Valentin Teodosiu marturiseste ca intre actori exista multe animozitati. "Niciodată nu am fost uniţi! Nu, pentru că este invidia, că ăsta joacă în telenovele, că eu de ce nu joc, că se duce pe bani mai mulţi ca mine, eu de ce nu iau mai mulţi ca el... Degeaba mă invidiază, pentru că locul meu nu îl poate lua nimeni. Eu cel mult pot să refuz, fiind prost plătit, un rol, şi să vină altul, dar asta nu înseamnă că e mai bun sau mai prost ca mine. Eu am locul meu clar. Fiecare cu talentul lui. Bineînţeles că s-au legat şi prieteni... Dacă am fi fost uniţi şi am fi avut un sindicat al actorilor, multe dintre problemele şi nemulţumirile noastre ar fi fost rezolvate", a mai declarat el.

"E o mare duşmănie între colegi, între tineri şi bătrâni. Dacă nu suntem uniţi, atunci ne-o trag toţi, inclusiv noi între noi. Nu e în regulă, am colegi cărora li se umflă ficatul prin haină dacă sunt mai bine plătit decât ei, dacă am venituri mai mari, dacă sunt înaintea lor pe afiş... Idioţenie fără margini. Nimeni nu ia locul nimănui", a spus voice-overul de la PRO TV.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate