Paparazzi

Valentina Pelinel a mers la o clinica de feritilizare, inainte sa ramana insarcinata cu gemeni! WOWbiz.ro a aflat de acum cateva luni ca noua doamna Borcea "lucreaza" la un nou mostenitor! VIDEO EXCLUSIV

Cristi Borcea si Valentina Pelinel ar fi apelat la o clinica de specialitate pentru a concepe gemenii care urmeaza sa vina pe lume la inceputul anului viitor, conform unor surse WOWbiz.ro.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

La nunta de acum doua zile, Valentina Pelinel a recunoscut in premiera ca este insarcinata cu gemeni, ceea ce inseamna ca de anul viitor, Cristi Borcea va deveni tatic pentru a noua oara. Glumele legate de potenta omului de afaceri nu sunt insa 100% justificate, din acest punct de vedere. Asta pentru ca se pare ca exact ca in cazul primului lor copil, Valentina si Cristi au apelat la o fertilizare in vitro, la o clinica de specialitate din centrul Bucurestiului.

Pelinel este de ceva vreme pacienta a medicului Laura Dracea, director medical al clinicii, conform unor surse WOWbiz.ro. Aceasta a reusit sa realizeze aproape imposibilul in cazul Valentinei, modelul avand cateva probleme de sanatate care face dificila conceperea pe cale naturala.

De altfel, paparazzi WOWbiz.ro au surprins-o, in urma cu cateva luni, pe Valentina Pelinel intrand la clinica de fertilizare, insa la vremea respectiva redactia a decis ca acestea sa nu fie difuzate pana in momentul in care tanara va anunta fericitul eveniment.

In urma cu doi ani, dupa ce Valentina a nascut, Gigi Becali – nasul lui Borcea la cea de-a doua nunta (cu Alina Vidican) -  a explicat ca bebelusul este conceput pe cale artificiala. 

Galerie foto