Valentina Pelinel i se confeseaza mai des Monicai Tatoiu decat mamei ei! Discuta despre familie si sex!

Cele doua blonde, Valentina Pelinel si Monica Tatoiu, sunt prietene bune deoarece lucreaza impreuna si apropierea dintre ele le face sa isi poata spune orice cu usurinta.##VIDEO7405##

Distribuie pe:

Cele doua prietene lucreaza la o carte pe care o vor lansa in curand.

"Noi lucram impreuna si imi este mai usor sa ii spun Monicai totul. Sotul meu repara tot in casa. Eu m-am inconjurat mereu de oameni mai experimentati decat mine. Cu Monica ma simt foarte bine, ma suna seara, ne invatam reciproc", a spus Valentina Pelinel pentru WOWbiz.

fara descriereMonica nu este deranjata de diferenta de varsta dintre cele doua caci experienta ei de profesoara a invatat-o ca acest lucru nu trebuie sa fie un impediment. Din contra, Tatoi vrea sa ii ajute pe cei de varsta Valentinei.

"Fetele se maturizeaza sexual mai devreme si apare un gap intre sexe care se umple foarte greu. Iti doresti un barbat care sa schimbe un bec, nu sa se uite la televizor. Sunt mai putini barbati care pun mana sa repare in casa. Al meu face tot, acum a pus luminitele prin casa. Eu ii inteleg pe cei de varsta Valentinei si vreau sa ii ajut. Anumiti profesori nu sunt iubiti pentru ca nu inteleg cum recepteaza tinerii mesaje", a spus Monica.

##VIDEO7408##

"Eu sunt casatorita de 30 de ani. Dupa un anumit timp, incepi sa te certi si eu ii spun Valentinei ca am trecut si eu prin asta. Un barbat nu poate face 2 lucruri deodata, ei sunt mai perfectionisti. Noi, femeile, incercam sa facem mai multe. In relatiile de familie, femeia trebuie sa fie mai inteleapta caci barbatii devin pisalogi. Toata lumea devine asa la batranete", a mai adaugat Tatoiu


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate