Valentina Pelinel, îngrijorată de problemele de sănătate ale lui Cristi Borcea! „Din cauza condițiilor precare din închisoare...”

Cristi Borcea a ieșit din închisoare cu probleme de sănătate.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Cristi Borcea a ieșit din închisoare în urmă cu câteva luni și poate fi, în sfârșit, alături de Valentina Peplinel și de cei trei copii ai lor. Din nefericire, fostul acționar de la Dinamo nu este în cea mai bună formă și încă aștepată să se refacă după perioada pe care a petrecut-o după gratii.

„De data aceasta nu se confruntă cu problemele de sănătate pe care le știm cu toții. De când a ieșit din închisoare nu își găsește locul, are insomnii, stări de anxietate, dar și ușoare stări de depresie. Imunitatea lui este la pământ, datorită condițiilor precare din închisoare. Cristi este disperat să redevină un om energic, puternic!”, a declarat un apropiat al fostului dinamovist, conform impact.ro.

Soția lui, Valentina Pelinel, este și ea îngrijorată din cauza problemelor de sănătate ale soțului ei, conform sursei mai sus citate.

Citeste si: Virusul gripal din China a alertat și autoritățile din România! Anunțul făcut de Ministerul Afacerilor Externe

fara descriere

Cristi Borcea a fost la Budapesta să se trateze

În urmă cu două luni Cristi Borcea era la Budapesta pentru a primi tratament pentru problemele de sănătate.

„Nu mă mai interesează fotbalul sau altceva în afara familiei mele și a sănătății mele. Sunt la Budapesta acum. Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de detoxifiere sau care să mă ajute să mai repar ceva la sănătatea mea. Nu mă interesează Dinamo sau ceea ce s-a mai scris și v-am anunțat din octombrie 2018 în ce condiții aș putea să mă întorc în fotbal. Nu se pune problema fără un stadion nou. În fine, nu știu exact unde o să fac sărbătorile de iarnă, voi fi alături de familie, în tot cazul. Nu știu locația exactă, în România, la Budapesta. Vă rog să rețineți mesajul meu exact adresat celor ce mă caută: ”În cazul în care aveți nevoie de mine, mă găsiți tot acolo unde eram când nu aveați nevoie de mine!”. Îi aparține lui Al Pacino”, a spus Cristi Borcea pentru Libertatea.

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate