Valentina Pelinel, prima reacție după ce a fost filmată în cârje! Soția lui Cristi Borcea a trecut printr-o operație: „Era necesară”

Valentina Pelinel a mărturisit că a trecut printr-o operație de ligament încrucișat.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Dupa ce WOWbiz.ro a publicat in exclusivitate imaginile cu Valentina Pelinel în cârje, în fața unei clinici particulare, vedeta a făcut primele declarați despre starea ei de sănătate. Soția lui Cristi Borcea a povestit pentru o emisiune televizată că a trecut printr-o operație de ligament încrucișat.

În urmă cu 8 ani de zile, Valentina Pelinel a avut un accident la ski, iar vedeta se aștepta ca la un moment dat să treacă prin această operație.

„Sunt foarte ok. Am avut o operație de ligament încrucișat anterior și sunt cu piciorul în orteză, mi-e un pic greu să mă mișc. Acum 8 ani mi-am franjurat ligamentul într-un accident la ski și mi-a fost bine 8 ani, am făcut sport, am dus două sarcini și gemelare. Între timp s-a rupt, cum era de așteptat, pentru că eu sunt o persoană activă, fac mult sport, am făcut și sporturi de contact. A trebuit să fac această operație pentru că nu pot să fiu o persană sedentară. Vreau să mă mișc, vreau să fac sport la nivelul la care am făcut până acum și pentru asta era necesară operația”, a declarat Valentina Pelinel.

valentina pelinel

Valentina Pelinel, după ce a fost externată din clinică 

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Cristi Borcea s-a asigurat că soția lui este pe mâinile celor mai buni medici

Valentina Pelinel a mai adăugat că soțul ei s-a ocupat exclusiv de locul în care a fost operată.

Soția lui Cristi Borcea a fost operată la o clinică particulară, sub supravegehrea unor specialiști care lucrau cu Dinamo. Următoare peroadă pentru Valentina Pelinel înseamnă timp pentru recuperare, în urma operației, iar Cristi Borcea este pregătit să îi fie alături soției sale. 

Citeste si: EXCLUSIV! Valentina Pelinel, în cârje la ieșirea din spital! Imaginile care arată că soția lui Borcea are mari probleme de sănătate

„Merg trei patru săptămâni în cârje, am orteza pe picior, dar am început deja recuperarea. Soțul meu mi-a adus cei mai buni specialiști, cu care a lucrat la Dinamo. Am încredere că știu ce fac”, a mai spus vedeta.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies