Valentina Pelinel se foloseste de Facebook ca sa adune voturi pentru sotul ei

Valentina profita de numele ei pentru a isi ajuta sotul si un coleg de-al acestuia de a strange mai multe voturi. Chiar daca a recunoscut ca nu e pasionata de politica, modelul a postat un mesaj pentru alegatori pe pagina ei de Facebook.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Stiti foarte bine ca in familie, uneori, nu e usor cand atat eu cat si sotul meu, Cristian Boureanu, suntem persoane publice. De-a lungul timpului ne-am sustinut reciproc "la bine si la rau"! Eu stiu ca nu toti impartasiti parerile politice ale lui Cristian si mi se pare un lucru perfect normal pentru orice tara democratica si europeana. Nici eu nu o fac intotdeauna si doar sunt sotia lui.

Am evitat sa aduc discutiile politice pe pagina mea de facebook. Nu voi face exceptii, pentru ca prietenia nu are culoare politica. Sper insa ca nu se va supara nici unul dintre dumneavoastra daca, in calitate de sotie, am sa ii rog, pe cei care voteaza in zona Husi si Valea Prutului din judetul Vaslui sa voteze pe 9 decembrie pentru sotul meu Cristian Boureanu la Camera Deputatilor si pentru colegul si prietenul sau Dan Marian la Senat.

Si, oricum, oriunde v-ati afla, va indemn sa votati indiferent de optiunea voastra politica, pentru ca nimeni nu poate sa decida in locul vostru!",
este mesajul pentru alegatori postat de Valentina Pelinel.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate