Valentina Pelinel şi-a îngrozit soţul: „Arătam ca o purcică. Mi-a zis că el mă iubeşte oricum, dar totuşi...”

Valentina Pelinel şi-a îngrozit soţul din cauza kilogramelor în plus.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Valentina Pelinel şi-a îngrozit soţul, pe vremea când era partenera de viaţă a lui Cristian Boureanu. La un moment dat, fostul fotomodel a pierdut lupta cu kilogramele. “Din păcate, tinere­ţea, faptul că la o vârstă fragedă or­ganismul îţi rezistă mai bine la orice fel de stres, le face pe multe dintre manechine să uite că ulciorul nu merge de multe ori la apă. Nici eu nu pot să spun că, în perioada mea acti­vă, am făcut totul exact cum scrie la carte. De pildă, pen­tru că niciodată nu avusesem o problemă cu îngră­şatul, mâncam orice şi oricând pofteam. Şi nici cu sportul nu mă prea omoram”, a declarat Pelinel pentru Formula As în 2012. (vezi ce fost ministru l-a luat la mişto pe Cristi Borcea)

Citeste si: Valentina Pelinel: Am plecat din ţară pentru că muream de foame. Vreau sa lamuresc chestia asta cu BAC-ul

Citeste si: Cristi Borcea a primit avizul pentru blocurile cu 14 etaje pe care le va ridica pe malul Lacului Tei! Ansamblul rezidenţial va avea aproape 1.000 de apartamente!

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Imagini fabuloase cu Alina Vidican! Cum a petrecut fosta lui Cristi Borcea de Sărbători într-un hotel de superfițe

“Repet, la 20-25 de ani, e ok, că acumulările de toxine din interior nu se văd şi la exterior, pielea ţi-e fermă, tenul ţi-e curat... Ce-i drept, nici dacă exagerezi peste măsură nu este în regulă, balanţa se înclină rapid spre negativ, iar în meseria de manechin asta e securea călăului. Nu mai arăţi bine, eşti terminată. În general însă, efectele greşelilor de la tine­re­ţe încep să se facă simţite în jur de 30 de ani. Şi-atunci trebuie să iei urgent măsuri, altfel situaţia devine ireversibilă. Eu, care între timp am adoptat un regim de întreţinere cu-adevărat sănătos, regret că n-am aplicat aceste reguli încă de mică”, a continuat Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel şi-a îngrozit soţul: "Am avut nevoie de un ghiont zdravăn din partea propriului organism"

„Eu am avut nevoie de un ghiont zdravăn din partea propriului organism, ca să mă trezesc la realitate, şi ghiontul ăsta zdravăn l-am primit în urmă cu patru ani, după reîntoarcerea în ţară. Odată ce am decis să mă stabilesc aici şi să renunţ la prezentările de modă, m-am relaxat, consumul de calorii mi-a scăzut, sub in­fluenţa soţului meu (n. red. politicianul Cristian Bou­reanu), care e gurmand, am început să mănânc mult mai mult şi, câte-un pic, câte-un pic, am început să mă în­graş, până când am acumulat 8 kg în plus faţă de greutatea mea ideală. Cel care mi-a tras semnalul de alarmă a fost chiar Cristi, care mi-a zis că el mă iubeşte oricum, dar totuşi... Îţi dai seama cum mi-au picat vor­bele astea!”, a dezvăluit Pelinel.

„Arãtam ca o purcicã înainte sã slãbesc. M-am hotãrît sã merg la nutritionist, la doamna Anda Avramescu, si dupã trei luni am reusit sã scap de 8 kg. Fac si foarte mult sport aerobic si power-plate, nu mãnînc nimic cu patru ore înainte de culcare, iar dulciurilor le-am si uitat gustul. La început a fost mai greu, dar acum m-am obisnut si a devenit un stil de viatã, nu o corvoadã“, a completat Valentina într-un alt intreviu. Ea s-a despărţit apoi de Cristi Boureanu, iar în 2018 s-a măritat cu Cristi Borcea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bucurie mare pentru Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Anunțul făcut de 1 Martie, cu gemenele în brațe

Mihaela Borcea se pregătește să fie din nou mireasă. A fost cerută de iubit: „Nu a crezut că va mai iubi atât de puternic vreodată”

Horoscop egiptean cu Mihai Voropchievici. Cel mai complet horoscop: previziuni inedite în funcție de ziua în care te-ai născut

Cristian Boureanu a investit o sumă uriaşă în pasiunea pentru modă a iubitei sale! În doar doi ani, gaura financiară e de 400.000 de euro!

Cristi Borcea și-a obligat toate soțiile să facă un gest uluitor! A ieșit abia acum la iveală

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies