Valentina Pelinel și Cristi Borcea, donație de 100.000 de euro pentru spitalele din România, în plină pandemie de coronavirus! „Toți suntem egali”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea donează o sumă colosală pentru spitalele din România, care luptă cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au luat o decizie importantă, în plină pandemie de coronavirus. Cei doi soți vor dona 100.000 de euro spitalelor din România, deși nici veniturile lor nu sunt aceleași de dinainte de aparoția virusului la noi în țară.

Valentina Pelinel a publication pe pagina ei un measure prin care și-a anunțat gestalt și i-a încurajat și pe cei care au posibilitatea să doneze bani pentru spitalale din România să facă acest lucru.

„Dragii nostri, fiti solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale si cu sprijinul financiar al companiilor unde actioneaza, a initiat procedura legala de donatie catre spitale in valoare de peste 100 000 EURO. Banii vor fi distribuiti catre spitale incepand de azi si pana la sfarsitul lunii viitoare. Cu toate ca activitatea companiilor noastre este blocata din cauza acestei pandemii, am ales sa venim in ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toti sa fim in siguranta si protejati. Speram ca gestul nostru sa rezoneze cu toti cei care au aceasta posibilitate, pentru ca toti suntem implicati si doar impreuna prin eforturi personale concrete, putem fi solidari. Cu cat actionam mai repede, cu atat lucrurile vor fi mai usor de gestionat si putem reveni la o stare de normalitate. Toti suntem egali in fata acestei pandemii”, este mesajul pe care Valentina Pelinel l-a publicat pe pagina ei de Facebook în numele ei și al soțului ei, Cristi Borcea.

fara descriere

Gestul făcut de Valentina Pelinel și Cristi Borcea, apreciat de români

Gestul uriaș pe care îl fac Valentina Pelinel și Cristi Borcea în plină epidemie de coronavirus nu a rămas neobservat. Peste cinci mii de persoane au apreciat mesajul de pe Facebook și peste o sută l-au redistribuit pe paginile lor. Sute de comentarii în care cei doi soți erau lădauți pentru gestul lor au apărut pe internet.

Citeste si: 300.000 de șomeri și o sută de mii de locuri de muncă închise în România. Este anunțul momentului

fara descriere

„Bravo, Valentina Pelinel! Dumnezeu să vă dea înzecit!”, „Mai sunt o grămadă care au bani mulți și afaceri, dar nu se îndură să mai ajute pe alții care sunt în suferință!”, „Felicitări, să ia exemplu toți îmbogățiții aceste țări!”, „Felicitări, Valentina Pelinel, uite, prin chestia asta, când suntem in situația asta, chiar dați dovada ca sunteti oameni cu suflet și ca ii ajutați pe cei care au mult mai puțin ca voi.👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Valentina Pelinel le-a primit.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate