Valentina Pelinel și Cristi Borcea, imagine de colecție de pe malul mării: "Singuri pe plajă de ziua ta"

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se relaxează într-o vacanță la malul mării.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, imagine de colecție pe malul mării:

Valentina Palinel a publicat o fotografie superbă de pe malul mării. În imagine apare alături de Borcea, într-o ipostază în care nu au mai fost văzuți până acum.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, imagine de colecție pe malul mării:

Cristi Borcea o ține pe Valentina în brațe, pe malul mării, iar cei doi au un zâmbet larg, pe semne că sunt extrem de fericiți și se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

"Singuri pe plaja de ziua ta 😍❤🥰
#dragosteamea 🥰
#viatamea❤
#unasiaceeasipersoana💏", a scris Valentina Pelinel la descrierea fotografiei în care apare alături de Cristi Borcea.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, imagine de colecție pe malul mării:

Mihaela Borcea i-a trimis lui Cristi Borcea un mesaj de ziua lui, soţul lui Pelinel a împlinit 50 de ani

Mihaela Borcea i-a trimis lui Cristi Borcea un mesaj de ziua lui, al puţin timp după ce actuala soţie a afaceristului, Valentina Pelinel, a postat pe facebook: „La mulți ani, dragostea mea ❤❤❤”.

Citeste si: Valentina Pelinel, îngrijorată de problemele de sănătate ale lui Cristi Borcea! „Din cauza condițiilor precare din închisoare...”

Citeste si: Mihaela Borcea i-a trimis lui Cristi Borcea un mesaj plin de dragoste de ziua lui, care o poate pune pe jar pe Valentina Pelinel: „Mereu vei putea să contezi pe mine!”

Citeste si: Alina Vidican a primit, de ziua ei, cea mai bună veste cu putință! Ce se întâmplă cu fosta soție a lui Cristi Borcea, la Miami EXCLUSIV

„Pentru că azi e o zi specială pentru tine, iți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să îți oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine!”, a postat Mihaela Borcea.

Mihaela Borcea i-a trimis lui Cristi Borcea un mesaj de ziua lui: "Visele pe care le ai să devină realitate"

“De asemenea îți doresc ca toate visele pe care le ai să devină realitate și că mereu vei putea să contezi pe mine!! Să fii fericit și mereu însoțit de cei care merită să te iubească!! La mulți ani minunați!!”, a încheiat Mihaela Borcea.

Mihaela a fost orma soţie a lui Borcea, dăruindu-i acestuia trei copii, pe Patrick şi pe gemenii Melissa şi Angelo. De câţiva ani, ea este implicată într-o relaţie sentimentală cu Sorin Rap, un fost poliţist.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate