Valentina Pelinel și Cristi Borcea se pregătesc de botezul gemenelor. Unde va fi marele eveniment

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au început pregătirile pentru botezul gemenelor la o săptămână după ce finanțatorul Dinamo a ieșit din închisoare.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Valentina Pelinel a născut pe 1 martie două gemene superbe, Maria Indira și Maria Rania, dar pe care nu le-a botezat încă.

Citeste si: Ștefan Bănică Jr. are un nepot, dar puțini știau asta! Ce spune Răzvan Bănică despre unchiul său: „Ștefan Bănică nu a avut nicio implicare în cariera mea”

Citeste si: Echipa Netflix atacată de tăietorii de lemne români în timpul filmărilor pentru un serial documentar! Mesajul jurnaliștilor americani după ce au fost atacați: „Vom scoate totul la lumină”

Citeste si: Kate Middleton și Prințul William demonstrație de afecțiune în public care încalcă protocolul regal! Ce va spune Regina despre aceste imagini

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se pregătesc de botezul gemenelor

Valentina și-a dorit să fie prezent și tatăl lor la botez. Și pentru că a fost eliberat din închisoare, cei doi părinți au început deja să facă planuri pentru marele eveniment.
Apropiații familiei susțin că botezul gemenelor Maria Indira și Maria Rania va avea loc foarte curând și blonda vrea să arate perfect la petrecere, conform Viva. Tocmai de aceea, a dat fuga la sală pentru că își dorește să arate perfect în rochia pe care și-a pregătit-o. În același timp, Cristi Borcea se află în Budapesta la Spa, unde vrea să își rezolve anumite probleme de sănătate. 

fara descriere

Locația botezului nu a fost confirmată încă, dar Borcea declara în vară că există o posibilitate foarte mare ca cele două fiice să fie creștinate în Budapesta.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au ales nume ceva mai speciale pentru cele două fiice. Ambele nume provin din sanscrită, iar Rania se regăsește și în limba arabă, iar semnificația lor este una specială. Rania înseamnă Regină (iar în greacă, și Paradis), iar Indira – Frumusețe.

fara descriere

Valentina și Cristi mai au împreună un băiețel, Milan, care a împlinit trei ani în această vară.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate