Valentina Pelinel vrea sa ramana insarcinata in 2013: "Nu chiar de Revelion!"

Sunt de aproape sapte ani impreuna si se iubesc nevoie mare chiar daca distanta Bucuresti – New York ii “desparte” lungi perioade din an.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereValentina Pelinel si Cristian Boureanu nu cred in zicala “Ochii care nu se vad, se uita” si nici nu baga in seama criticile carcotasilor, ci isi vad de dragostea lor. S-a speculat intr-o vreme ca sotii Pelinel – Boureanu sunt in pragul despartirii si ca vor divorta. La momentul respectiv, cei doi au negat, insa se pare ca nici acum Valentina si sotul ei n-au inteles de unde a “venit” acest zvon. La ei toate sunt bune si frumoase!

Dupa aproape sapte ani de relatie, Valentina Pelinel este hotarata sa devina mama. Blonda considera ca pana acum nu a fost suficient de matura, nu se simtea pregatita pentru a deveni mamica, desi spunea mereu ca isi doreste gemeni. Iata ca, pentru anul 2013 Valentina Pelinel si-a facut planuri marete. Cel mai important este sa aduca pe lume primul lor copilas. “In 2013 vrem bebe, dar mai tarziu, nu chiar de Revelion (rade – n.r.). Imi doresc ca 2013 sa fie mai linistit, ca 2012 a fost un an de tensiuni si stres… si totusi a fost un an bun”, a declarat manechinul pentru WOWbiz.ro. fara descriere

Cristian Boureanu mai are o fetita in varsta de 11 ani, din casnicia anterioara. Politicianul s-a casatorit in 2000 cu Irina, iar in 2004 cei doi au divortat, dupa ce Cristian si-a prins sotia inselandu-l cu nasul lor. In 2007, Boureanu s-a casatorit cu manechinul Valentina Pelinel.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate