Valentina, tânăra din Buzău carbonizată de fostul iubit, va fi condusă pe ultimul drum

Astăzi are loc înmormântarea tinerei din Buzău, fata care a fost arsă de vie de fostul iubit.

Autor: A.V.

In articol:

Valentina a trecut printr-un tratament de groază din partea fostului ei iubit. Tânăra fusese ucisă de el, în casă, după ce a bătut-o cu bestialitate, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc. Acum, în Buzău, familia se pregătește de cel mai greu moment, și anume înmormântarea tinerei. Astăzi are loc ceremonia funerară.

Citeste si: Cum se simte Rona Hartner după operația de îndepărtare a tumorii! E la Terapie Intensivă! Primele declarații

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Valentina va fi înmormântată astăzi la Cimitirul Eroilor din municipiul Buzău, iar la ceremonia funerară se vor prezenta foarte mulți oameni. Pe de altă parte, în timp ce familia Valentinei este distrusă de durere, Cosmin Dan, fostul iubit al tinerei, este arestat preventiv timp de 30 de zile, după ce a recunoscut că a omorât-o. Riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 25 ani sau chiar pe viață.

Citeste si: Ecaterina Andronescu vrea uniforme obligatorii în școli! De ce sunt părinții nemulțumiți

Anunțul Parchetului

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au dispus la data de 23.02.2019 punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul D.C.M., cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat. În fapt, în sarcina acestuia s-a reținut că în dimineața zilei de 23.02.2019, a mers în apartamentul victimei N.V., asupra căreia a aruncat cu benzină dintr-o sticlă, apoi a dat foc cu o brichetă, determinând izbucnirea unui incendiu ce a avut drept consecință decesul victimei, care a fost găsită de către lucrătorii I.S.U.

Buzău decedată, cadavrul prezentând urme de ardere și carbonizare.

Citeste si: Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARTI 26 FEBRUARIE 2019. Nodurile Lunare aduc influenta!

Din actul medico-legal rezultă că moartea victimei a fost violentă, s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute, consecința unor arsuri grad. II-IV, pe 100% din suprafața corporală, precum și a intoxicației acute cu mononid de carbon.

Leziunile traumatice – arsuri grad II-IV – s-au putut produce prin expunere la flacără și au legătură de cauzalitate directă cu decesul”, se arată în comunicatul remis de Parchet.

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies