activitati valentine's day

Mesajele de dragoste lăsate prin casă vor aduce zâmbetul pe chipul partenerului

Diverse

Valentine's Day 2023. Idei de activități de făcut în cuplu de Ziua Îndrăgostiților

Lucruri interesante despre Ziua Îndrăgostiților. Vezi ce activități poți face cu iubitul/iubita.

Valentine’s Day se sărbătorește în toată lumea, inclusiv în România, pe data de 14 februarie. Sărbătoarea este dedicată tuturor îndrăgostiților, dar și persoanelor care sunt singure și au șansa de a-și găsi jumătatea. Pentru asta, iată ce idei de activități puteți face ca și cuplu de Ziua Îndrăgostiților.

Activități de Ziua Îndrăgostiților

Mergeți într-o aventură de o zi, în alt oraș

Dacă aveți un oraș în minte pe care doreați să-l vedeți, acum este momentul să o faceți.

Faceți un itinerariu, gândiți-vă ce vreți să vizitați, în timpul pe care îl aveți, și ce restaurante aveți pe listă. Astfel, organizarea vă aduce o economisire a timpului foarte mare.

Întâlnire acasă

Unele cupluri preferă confortul de acasă în detrimentul ieșirilor din oraș, iar asta este perfect ok! Fie din considerentul banilor, oboselii sau comodității, îndrăgostiții pot organiza Valentine’s Day ca la carte, de acasă. O pizza, un film bun și o sticlă de vin sunt niște alegeri foarte bune.

Maraton de filme

V-ați uitat deja la un film de dragoste și vreți să mai vedeți unul? Sau nu știți ce film să alegeți dintr-o listă mai lungă? Răspunsul la ambele întrebări este maratonul de filme. Lista poate să conțină oricâte filme vă doriți să vizionați sau poate este o listă de filme adunate și uitate. Seriile Marvel sau filmele Disney pot fi niște idei destul de inspirate.

Citește și: Tradiții de Valentine's Day 2023. Ce trebuie să facă cuplurile de Ziua Îndrăgostiților

Gătit împreună

Una dintre cele mai frumoase și intime activități pe care le puteți face de Valentine’s Day. Seara de 14 februarie se poate transforma într-o amintire deosebită atunci când lucrurile se fac împreună. Fie că faceți paste sau pizza, nu uitați să vă bucurați de iubire și să râdeți. Atenție însă să nu faceți prea multă mizerie cu făina prin bucătărie.

activitati valentine's day

Mesajele de dragoste lăsate prin casă vor aduce zâmbetul pe chipul partenerului

[Sursa foto: PixaBay]

Bilețele de dragoste lăsate prin casă

Cine se trezește primul, lipește notițe de dragoste prin casă pentru celălalt. Un lucru atât de simplu, dar plin de însemnătate pentru celălalt partener. Începe cu bilețelele din dormitor și încearcă să faci un traseu prin casă, iar la fiecare popas să îi aduci un gând bun. Sau un motiv pentru care îl iubești atât de mult.

6 curiozități despre Ziua Îndrăgostiților

Papa Gelasius a declarat pentru prima dată Ziua Sfântului Valentin, la sfârșitul secolului V.

Cu toate astea, abia în Evul Mediu a adoptat însemnătatea pe care o are și astăzi.

Prima scrisoare de Valentine’s Day a fost trimisă în 1415, de către un duce medieval francez soției sale. Ducele a scris rândurile în timp ce era închis în Turnul Londrei, iar unul dintre versuri a fost: „M-am săturat deja de dragoste, foarte blândul meu Valentin”, potrivit Goodhousekeeping.

Când te gândești la florile pe care le-ai da de Valentine’s Day, răspunsul este întotdeauna roșul, trandafirii roșii, de obicei.

Cu toate astea, la fel de intense sunt culorile roz, violet sau alb.

Citește și: 10 cadouri drăguțe de Valentine’s Day 2023. Sărbătoarea iubirii se apropie cu pași rapizi

Ideile de cadouri pentru Valentine’s Day sunt interminabile, însă podiumul este reprezentat de bomboane, flori și bijuterii. Cele din urmă reprezintă primul loc, fiind cadourile pe care americanii dau cei mai mulți bani, de la an la an. Potrivit unor statistici, americanii au cheltuit nu mai puțin de 5,8 milioane de dolari în 2020, pe 14 februarie.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

activitati valentine's day

Știați aceste lucruri despre Valentine's Day?

[Sursa foto: PixaBay]

Statistic vorbind, Valentine’s Day este cea mai potrivită zi de a cere partenerul în căsătorie. Deși este clasic, bucuria nu va fi umbrită! Până acum, aproximativ 6 milioane de cupluri s-au logodit de Ziua Îndrăgostiților.

Arizona, Nebraska, Texas și Virginia au fiecare câte un oraș care se numește Valentine.

 

sursă: goodhousekeeping.com