Valeria de la “Bravo, ai stil!” a ajuns de urgență pe mâinile medicilor! Anunțul a fost făcut de Ilinca Vandici! Imagini dramatice azi, de la ora 23:00, la Kanal D

În Gala “Bravo, ai stil!”, care se va difuza în această seară, de la ora 23:00, la Kanal D, concurentele emisiunii sunt tot mai hotărâte să îi cucerească pe jurați, în una dintre cele mai spectaculoase ediții, cu o tema cu totul specială, “Latino”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Lipsa Valeriei din platou ridică semne de întrebare printre concurente; din păcate, în Gala din această seară, Ilinca Vandici elucidează misterul. Starea de sănătate a Valeriei nu este cea mai bună, astfel că tânara a ajuns de urgență la spital, pentru a i se acorda toate ingrijirile medicale de care are nevoie.

“Am un anunț foarte important pentru voi, cei din platou, dar și pentru cei din fața micilor ecrane; Valeria a venit azi dimineață aici, pregatită de Gală, să se aranjeze, să vă prezinte o ținută și un moment, din păcate, i s-a făcut foarte rău și în acest moment Valeria este la spital. Sper că este bine și că va ajunge aici până la finalul Galei. Ținem legătura în permanență cu cei de la spital, pentru a ne asigura că este bine. Cineva din echipa emisiunii este alături de ea. Nu îmi rămâne decât să îi urez multă sănătate și să o așteptăm cu brațele deschise aici”, a spus Ilinca Vandici.

fara descriere

Citeste si: Maurice Munteanu, asa cum nu l-ati mai vazut niciodata! Ce accesoriu inedit a probat acesta in rafală?

Citeste si: Cătălin Botezatu a întrerupt jurizarea și a început controlul printre concurentele de la “Bravo, ai stil!” Ce a ieșit este inimaginabil!

Citeste si: Diana, o nouă concurentă la “Bravo, ai stil!”. Care este verdictul juraților?

Dacă starea de sănătate a concurentei se va ameliora și va reuși Valeria să ajungă în platoul emisiunii veți putea afla urmărind Gala “Bravo, ai stil!”, difuzată în această seară, la ora 23:00, la Kanal D!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate