Valeriu Tabara, implicat intr-un grav accident de circulatie! Are ambele picioare fracturate si va fi operat!

Valeriu Tabara a fost implicat intr-un accident de masina in judetul Timis, intr-o localitate situata la circa 20 de kilometri de Timisoara.

Distribuie pe:

fara descrieresursa foto: opiniatimisoarei.rofara descriere

UPDATE: Valeriu Tabara a suferit fracturi de femur la ambele picioare si va fi operat, au anuntat medicii care il ingrijesc.

"Fractura de care sufera Valeriu Tabara necesita saptamani bune sau chiar luni pana la vindecare. Leziunea trebuie neaparat operata, iar pacientul va decide daca se va opera aici sau intr-o alta tara. Urmeaza ca Valeriu Tabara sa ramana internat la Sectia de ortopedie, pana cand va decide unde si cand se va opera", a spus seful Unitatii de Primire a Urgentelor din cadrul Spitalului Judetean din Timisoara, Mihai Grecu.

Politicianul a intrat cu autoturismul intr-un cap de pod, dupa care s-a rasturnat si a avut nevoie de interventia unui echipaj de la descarcerare pentru a fi scos de sub fiarele contorsionate.

Medicii de pe ambulanta au declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, ca starea sa nu este grava, este stabil hemodinamic, dar i se vor face mai multe investigatii. Tabara a fost dus la Spitalul Judetean si le-a spus cadrelor medicale ca nu isi poate misca picioarele.


„La prima vedere nu este ceva grav, acesta a prezentat dureri in zona bazinului, urmeaza sa fie radiografiat si dus la un control la computerul tomograf“, a spus Iancu Leonida, Serviciu Ambulanta Timis.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate