Vanessa face dezvaluiri: "Oana mi-a cerut sa fac o vraja ca mama ei sa moara" - Zavoranca s-a dus cu un cufar la vrajitoare si i-a cerut sa i-l dea pe Necuratul

Vrajitoarea Vanessa a venit miercuri seara la WOWbiz si a povestit ce lucrari i-a facut Oanei Zavoranu in urma cu cativa ani. ##VIDEO311802##

Distribuie pe:

Autor: V.P.

Vanessa a povestit ca Oana a venit la ea de mai multe ori si ca i-a facut mai multe vraji. Vrajitoarea a negat insa ca a facut vreo vraja de moarte Marioarei Zavoranu.

fara descriere"Nu a convins-o nimeni pe Oana sa ii doreasca rau mamei ei. Ati vazut ca si dupa ce a murit mama ei, Oana a vorbit de rau de ea. Nu exista niciun fel de substanta. Noi nu i-am dat nimic. Eu am fost achitata pe infractiunea de inselaciune. Nu a venit si nu mi-a dat niciun apartament. Ea isi dorea foarte mult averea mamei sale. Daca nu exista Maximilian Balasescu nici nu exista acest proces. Oana a venit la vrajitoare, e adevarat, isi dorea foarte mult sa intre in posesia Agricomex-ului. Mi-a cerut moartea mamei sale, dar nu am acceptat, cred ca de aceea m-a si dat in judecata. Ati vazut ca ea spunea ca este Lucifer. Ea isi scria anumite dorinte, aprindea lumanari in fata oglinzii, facea si ea niste vraji. Oana este o persoana cu caracter dublu. NU se pot face vraji de moarte. Cand a venit la mine, mi-a adus fotografii, hartiute, legate intr-o punguta", a spus Vanessa.

fara descriere"Cand i-am deschis cartile de Tarot, i-am spus ca nu va avea soarta cu Pepe. I-am spus ca nu mai are mult si ca in trei bobi zabava va intra in posesia averii. Ea isi scris lucrurile alea. Cine a pus-o sa zica ca ea e Lucifer. A spus ca pe matritia ei e 666 si ca face parte din ceata celor cu coada. N-a pus-o pe nimeni sa scrie. Nu i-a facut nimeni nicio lucrare, niciun descantec. I-am facut sa fie cu Razvan Dumitrescu. Ea l-a vrut, a venit cu fotografia. N-a vrut pentru totdeauana, ca altfel ii faceam", a spus ea.##VIDEO311806##

"S-a spus ca vrajitoarele au omorat-o pe Marioara Zavoranu, sa va spun ceva! Nu exista farmece de moartea", a spus Vanessa.

fara descriere"Oana nu se va bucura de aceasta avere. Nu va fi capabila sa duca mai departe ce i-a lasat Marioara Zavoranu. Ea a venit o data la mine si avea niste pantaloni de in albi si mi-a spus ca a dat 3.000 de dolari din SUA. Are haine scumpe. Oana nu este o femeie rea in sufletul ei", a spus vrajitoarea.

"Oana a venit o data la mine cu o cutiuta si un lacat. Mi-a spus ca il vrea pe Necuratul. A intrat pe internet si avea si o carte de magie neagra cumparata si mi-a spus ca astfel de spirite malefice se tin in cufere. S-a dus la Bucur Obor si a luat un cufar. Nu se pot pune spiritele la pachet, nu exista asa ceva", a spus Vanessa.

"Eu puteam sa ii fac rau Oanei, sa o blestem, sa ii intorc farmecele, dar nu am facut-o. Nu as mai avea o relatie de prietenie cu ea niciodata, dar nici de dusmanie. Imi pare rau de ce i se intampla acum", a mai spus ea.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate