Vanghelie a fost jefuit! Poliția a intervenit în forță

Casa lui Marian Vanghelie a fost răpusă de hoți. Se pare că infractorii au furat lucruri scumpe și de colecție din casa fostului primar, din Ghermănești. În plus, potrivit autorităților, casa a fost supravegheată de hoți vreme de ceva timp.

Distribuie pe:

Autor: R.B.

fara descriere

Fostul primar, Marian Vanghelie, a avut parte de clipe de coșmar în urmă cu două săptămâni. Potrivit România TV, casa politicianului, din zona Ghermănești, a fost spartă de hoți. Se pare că, infractorii au furat bijuterii, dar și un tablou scump, de colecție.

Citeste si: Marian Vanghelie, ÎN DOLIU! Mama lui a murit

Însă, până în momentul de față, autoritățile nu au reușit să afle cine sunt cei care i-au spart casa fostului primar. Oamenii legii sunt de părere că, hoții au intrat în casă, după ce au urmărit victimele și au stabilit care este programul acestora.

Citeste si: Marian Vanghelie risca sa ajunga din nou la puscarie dupa ce a facut asta - Judecatorii nu s-au lasat convinsi de scuzele omului politic

Marian Vanghelie, politician de meserie, a fost primarul Sectorului 5 al Municipiului București, în perioada 2000-2015. În ultimul an al mandatului său, acesta a fost suspendat din funcție, din cauza arestului preventiv pe motive de corupție. Pe lângă funcția de primar, Vanghelie a fost și vicepreședinte al Partidului Social Democrat. De asemenea, Marian Vangheliea ocupat și funcția de președinte al Organizației PSD a Municipiului București.

Citeste si: Marian Vanghelie, despre cazul Caracal: „Acolo sunt peste 100 și ceva de oameni MORȚI. Să se sape bine sub betoane...”

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate