Varciu inca mai suspina dupa Pestritu! Super piesa i-a dedicat, Adelinei nu i-a pasat!

Liviu Varciu nu a uitat-o pe Adelina Pestritu, chiar daca declaratiile lui din presa sau de la televizor sunt cu totul altele. Aflat la petrecerea Kanal D, prezentatorul de la “Roata norocului” i-a facut o dedicatie muzicala fostei sotii, semn ca ea este, deocamdata, singura femeie care-l face sa vibreze.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereS-au iubit si s-au despartit, dar, cu certitudine, nu pot sta despartiti unul de celalalt. Sau, cel putin, asa se pune problema in cazul lui Liviu Varciu, care pare sa nu fi gasit leacul de a o uita definitiv pe Adelina Petritu. O dovada in acest sens a fost si petrecerea Kanal D, unde  Liviu a mai facut o demonstratie de iubire la adresa fostei neveste.

Varciu a dat startul programului de karaoke si a deschis balul cu melodia “Ti-am dat un inel” al trupei “Holograf”. Inainte de a canta, el a facut o dedicatie speciala unei femei din incapere, spunand ca i se potriveste perfect aceasta piesa. La petrecere se afla, evident, si Adelina, care, insa, a preferat sa stea mai retrasa si cat mai putin alaturi de fostul sot, tocmai pentru a evita comentariile.

Si daca mai exista vreun dubiu ca Liviu ar fi avut vreo alta preferinta feminina decat Pestritu, ei bine, la un moment dat, cantaretul a spulberat toate indoielile prin adaptarea versurilor de la melodie. Dupa ce a fredonat “ti-am dat un inel”, a scos si perluta ca “ti-am dat si o verigheta, buna si aia” si s-a uitat spre Adelina. Apoi, a mai spus si ca “nu a fost suficient” si a lasat sa se inteleaga ca, orice ar fi facut, relatia dintre ei n-ar fi rezistat pana la adanci batraneti.

Adelina nu a fost, insa, sensibilizata de dedicatia fostului sot, ci a preferat sa se distreze alaturi de colegi si sa nu priveasca spre scena, semn ca tot ce a fost intre ea si Liviu a ramas in trecut. Asa o fi!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate