Varianta soc in cazul divortului dintre Oana Cuzino si Yoav Stern! Implicarea vedetei tv in afaceri de milioane de euro a grabit separarea, dupa 12 ani de mariaj! Vezi cine sustine acest lucru!

Ziarul constantean “Replica” face o radiografie a afacerilor in care este implicata Oana Cuzino, alaturi de fostul ei sot.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereAnuntat in exclusivitate de WOWbiz.ro, divortul Oanei Cuzino de israelianul Yoav Stern, pronuntat la inceputul lunii august, ar putea avea radacini adanci in natura afacerilor in care erau implicati cei doi, de-a lungul a 12 ani de mariaj. Cel putin asa sustine ziarul constantean “Replica”.

“Oana Cuzino este implicata in afaceri de milioane de euro, de la asocierea cu grupari din Portul Constanta anchetate in prezent de DIICOT pentru o evaziune de 30 de milioane de euro, pana la dezvoltarea de proiecte fotovoltaice in Ilfov, alaturi de unul dintre cei mai controversati politicieni, traseist notoriu si, in prezent, lider al PMP (n.r. Marin Anton).  In hatisul afacerilor derulate de Oana Cuzino, printre zeci de procese de executare silita cu mize de milioane de euro, pana si divortul sau pare a capata mai mult decat un aspect monden, trimitandu-te, mai degraba, inspre o strategie des aplicata de afaceristii cu probleme, de punere la adapost a averilor”, scrie ziarul “Replica”.fara descriereYoav Stern (in stanga, in tricou negru), fostul sot al Oanei Cuzino “Fratele ei, Toader Cuzino, si Yoav Shtern, de care a divortat in luna august a acestui an, au cumparat in 2005 defuncta rafinarie de la Darmanesti, tranzactie ce se inscrie in haţisul mega-afacerii RAFO, despre care se spune ca a prejudiciat statul roman cu peste 1,5 miliarde de euro.(…) La momentul intrarii familiei Shtern-Cuzino in afacerea RAFO, intermediarul tranzactiei era Marin Anton, fost manager al rafinariei si consilier al lui Marian Iancu (…)”, scrie ziarul Replica.fara descriere“Oana Madalina Shtern (numele de businesswoman al simpaticei prezentatoare TV), Marin Anton si celebrul Institut de Studii si Proiectari Energetice (ISPE), sunt asociati in trei firme din Bucuresti infiintate in 2013, producatoare de energie electrica regenerabila, prin parcurile fotovoltaice pe care le dezvolta pe terenurile din Afumati- Ilfov, proprietati ale deputatului Anton. Dacă interesul de data recenta, manifestat de Oana Cuzino pentru energia solara, se leaga de controversatul Marin Anton, celelalte afaceri ale vedetei TV au reminiscente intr-o grupare urmarita penal de DIICOT pentru o evaziune fiscala cu cereale de peste 30 de milioane de euro, derulata prin Portul Constanta”, aminteste sursa citata.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate