Varu' i-a gasit apartament lui Varciu pentru parinti! Toate problemele vedetei si-au gasit rezolvare in doar 48 de ore

Liviu Varciu s-a vazut pus in fata unei probleme foarte serioase pe care trebuia sa o rezolve in cel mai scurt timp posibil. Parintii sai aveau nevoie urgent de o locuinta.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereVedeta Kanal D poate rasufla acum usurat dupa ce s-a confruntat cu o problema la care nu s-a asteptat.

 

Acum cateva zile, Liviu a postat spre surprinderea tuturor pe Facebook un mesaj cat se poate de serios, cauta sa le gaseasca in cel mai scurt timp o noua casa parintilor sai.
"Trebuie sa le gasesc urgent o noua casa alor mei! Si nu am deloc timp sa ma ocup de asta...", a scris Liviu pe Facebook.

Fanii vedetei au crezut initial ca este o gluma insa s-au convins ca Liviu chiar este in cautarea unei solutii in momentul in care acesta a vorbit despre problema lui in emisiunea lui Teo. Afland de problema, Varu’ tocmai.ro a intervenit in timpul emisiunii si i-a promis lui Liviu ca il rezolva in maxim 48 ore. Si chiar s-a tinut de cuvant. Varu’ tocmai.ro i-a trimis lui Varciu filmulete din timpul cautarilor, pentru a se asigura ca totul se ridica la nivelul pretentiilor vedetei Kanal D.

Mai jos sta dovada ca Varu’ tocmai.ro l-a rezolvat pe Liviu. Mai mult, i-a facut si o surpriza. Vezi despre ce este vorba.

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate