Vărul lui Emi Pian rupe ”legea tăcerii”! ”A murit de la o glumă proastă! Azi nu se mai face dreptate cu pumnul, o s-o facă Dumnezeu”! Declarații în premieră!

George, vărul lui Emi Pian, rupe tăcerea. Tânărul vorbește despre noaptea crimei și despre ce se întâmplă în acest moment în familia Duduianu, după moartea interlopului.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

De la moartea lui Emi Pian, nici un membru al clanului Duduianu nu a vorbit sau postat ceva pe conturile de socializare. George Pian, vărul interlopului ucis, sparge ”legea tăcerii” și vorbește în premieră despre noaptea crimei. Tânărul susține că altercația pe care a avut-o Emi Pian cu un membru al clanului Rinu nu a început de la o partidă de barbut ci de la o glumă proastă pe care acesta ar fi făcut-o și care ar fi aprins spiritele între cei doi. 

George Pian: ”Emi nu a fost omorât pentru 300.000 euro ci de la o glumă proastă”

”N-a pornit nici o belea de la nici un fel de barbut. Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua s-a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția. De aici a pornit toată cearta”, a explicat George Pian pe vlogul său.

Surprinzător, vărul lui Emi Pian spune că nu va urma un război sângeros între clanuri, după moartea interlopului. George spune că ”Dumnezeu și legea” va face dreptate în acest caz și crede că ”azi, nimeni nu mai face război cu pumnul”.

”Război cu pumnul nu se mai face nicăieri”

”Cum vor reacționa frații lui Emi când va trece jalea? Nu cred că va reacționa absolut nimeni în nici un fel. Dreptate o să facă legea. Dumnezeu e sus și o să aibă grijă de toată lumea. Război cu pumnul nu se mai face nicăieri”, a mai spus George Pian.

O altă informație nouă pe care vărul ”regelui Pian” a ales s-o facă publică este că tatăl lui Emi trăiește, se simte bine și că i se va permite ieșirea din închisoare pentru a-și conduce fiul pe ultimul drum. George Pian spune însă că nu s-a stabilit ziua în care Emi Pian va fi înmormântat.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Tatăl lui Emi Pian iese din închisoare pentru a merge la înmormântare

”Pian Senior nu e bine deloc, este arestat, nu e cum trebuie. Va veni și tataie la înmormântare. Îi dă permisie, sigur. Nu se știe sigur când e înmormântarea. Nu a murit tatăl lui Emi, așa cum s-a scris”, a mai spus George Pian.

”Am venit de la priveghi dimineață, la 10, am dormit și eu, acum o să plec iar. Emi Pian e vărul meu dar, fiind mai mare, cam de-o seamă cu tata, eu îi spun unchi”, a încheiat George Pian.

Citeste si: Fata lui Emi Pian urma să facă nuntă de 200.000 de euro în acest week-end. Izabela a leșinat când a aflat vestea morții tatălui ei

Citeste si: Florin Salam, în război cu Adrian Streinu-Cercel! Manelistul merge la Matei Balș, să afle dacă fratele lui, bolnav de coronavirus, mai trăiește! ”Ne-a spus că vor să-l termine”! EXCLUSIV!

Citeste si: Veste bombă pentru clanul Duduienilor! Ce testament ar fi lăsat Emi Pian

Cum a murit Emi Pian?

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis într-un conflict sângeros cu unul dintre membrii clanului Rinu, în noaptea de luni spre marți. Acesta se afla într-un imobil privat din zona Giulești, acolo unde se desfășura o partidă ilegală de jocuri de noroc. La un moment dat, între el și un alt bărbat a avut loc un conflict, iar bărbatul a scos un cuțit și l-a înjunghiat. Grațian, fratele lui Emi Pian, a sărit imediat pe agresor și l-a lovit cu un topor în spate. În acest moment, bărbatul se află internat în spital și este păzit de polițiști.

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

IDILĂ SECRETĂ! Declarație șoc a Simonei de la Puterea dragostei! "M-am sărutat cu Jador"

INCREDIBIL! Secrete din testamentul lui Emi Pian: iată cui i-a fost lăsată moștenirea! ”Există alianțe între...”

WOW! De ce a murit, de fapt, Emi Pian. Verdictul surprinde total

Cum arată din satelit domeniul lui Nuțu Cămătaru din Ferentari? Aici ar fi avut loc tentativa de asasinat asupra legendei lumii interlope

Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura”. Din pitoreasca Moldova catre fascinantul Tinut Secuiesc

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies