Paparazzi

Vasile Blaga a trecut de geamandura facandu-i nepotelului o demonstratie de inot VIDEO EXCLUSIV

Vasile Blaga a fost printre politicieni de varf ai tarii, insa acum se afla intr-un con de umbra.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Vasile Blaga a trecut de geamandura facandu-i nepotelului o demonstratie de inot VIDEO EXCLUSIVicon photo

Asa ca, in timp ce lumea politica fierbe, Vasile Blaga se racoreste la mare! Politicianul a fost surprins de paparazzi Wowbiz.ro, la mare, in timp ce se balacea cu unul dintre nepotii lui.

Vasile Blaga a inotat, a facut si scufundari, incercand astfel sa-i dea exemplu nepotului sau, pe care apa parea ca-l cam sperie. Dar, in incercarea sa de a “se da mare” in fata copilului, Vasile Blaga a depasit si geamandura. In imaginile surprinse de paparazzi WIWbiz.ro cu politicianul in mare, acesta se afla chiar langa geamandura.

Dupa minute bune petrecute in apa, timp in care Vasile Blaga si nepotul au inotat, au facut scufundari “sincron”, cei doi au iesit pe mal pentru o portie de plaja, stiindu-se faptul ca politicianul este un mare amator de…bronz, fiind surprins de nenumarate ori in anii trecuti stand la plaja pentru a se innegri bine!
 

 
ŞOC! S-a terminat urât prietenia dintre Alin Andronic şi Iulian Pîtea după Exatlon! Schimb dur de replici între cei doi ”războinici” chiar în aeroport! EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”icon photo

Vedete

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”

Situaţie fără precedent pentru Hasibe. Dupa ce a fost curtata indelung de Mumtaz, Hasibe pare ca s-a mai “inmuiat” putin.

Titlu secțiune