Vasile Ciobanu, finul lui Petrică Mîțu Stoian, devastat de durere. A vorbit cu ochii în lacrimi despre cel care i-a fost prieten și părinte spiritual: ”E o pierdere imensă”

Vasile Ciobanu, finul lui Petrică Mîțu Stoian, declarații răvășitoare după moartea celui care i-a fost părinte spiritual!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Vasile Ciobanu, un celebru interpret de muzică populară și bun prieten cu Petrică Mîțu Stoian, a făcut mărturisiri dureroase despre cel care i-a fost o viață întreagă alături. După ce a concurat alături de el în mai multe festivaluri și concursuri, viața a făcut în așa fel încât Mîțu Stoian să-i devină naș la cununie. 

Citeste si: VIDEO. Mii de persoane au venit să-și ia ADIO de la maestrul Petrică Mîțu Stoian. Sicriul în care se află trupul neînsuflețit, înconjurat de flori

Astăzi, după ce și-a pierdut părintele spiritual, Vasile Ciobanu a vorbit despre legenda Mehedințiului. ” E ca un sfârșit de ceva...sunt pur si simplu lipsit de cuvinte. Pe Petrică îl știu de când aveam 16-17 ani, am concurat cu el în festivaluri și concursuri ca ulterior să-mi devină părintele meu spiritual, fiindu-mi naș de cununie. E o pierdere imensă și pentru popor si pentru folclor, pentru cei apropiați, pentru familie, până cred că și pentru păsările cerului este o pierdere. Petre, prin noblețea lui, prin vocea lui, prin tot ceea ce a făcut, va lăsa un gol imens în societate. 

Citeste si: Despărțirea sfârșitului de an în lumea mondenă din România "A fost de comun acord"- bzi.ro

Au venit și colegi, dar și oameni care nu l-au cunoscut niciodată. Oameni care l-au auzit cântând, oameni care l-au prețuit și l-au iubit au venit să-l vadă în ultimul lui concert. Astăzi după două zile de ploaie...și lui Dumnezeu i-a părut rău că a plouat două zile. Uitați, a ieșit soarele astăzi. E o durere imensă..”,  a mărturisit Vasile Ciobanu, pentru Oltenia TV.

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian s-a confruntat cu o boală necruțătoare, de care doar familia a știut. Interpretului de muzică populară i s-a extirpat un rinichi, în urmă cu doi ani: "A făcut tratament, a făcut și chimioterapie"

Vasile Ciobanu

Vasile Ciobanu

[Sursa foto: Captură Video]

Ultimul mesaj public pe care i l-a transmis Vasile Ciobanu

Vasile Ciobanu i-a transmis un mesaj de ”la multi ani”, nașului său, Petrică Mîțu Stoian.

A fost ultimul mesaj public pe care cântărețul i l-a transmis maestrului.

”𝙇𝙖 𝙢𝙪𝙡𝙩̦𝙞 𝙖𝙣𝙞,𝙣𝙖𝙨̦𝙪𝙡𝙚! 𝙄̂𝙩̦𝙞 𝙙𝙤𝙧𝙚𝙨𝙘 𝙨𝙖̆ 𝙣𝙪 𝙖𝙙𝙪𝙣𝙞 𝙞̂𝙣 𝙩𝙞𝙣𝙚 𝙨𝙪𝙥𝙖̆𝙧𝙖̆𝙧𝙞𝙡𝙚, 𝙙𝙖𝙧 𝙨𝙖̆ 𝙨𝙘𝙖𝙥𝙞 𝙙𝙚 𝙚𝙡𝙚, 𝙨𝙖̆ 𝙣𝙪 𝙩̦𝙞𝙞 𝙩𝙧𝙞𝙨𝙩𝙚𝙩̦𝙞𝙡𝙚 𝙞̂𝙣 𝙞𝙣𝙞𝙢𝙖̆, 𝙙𝙖𝙧 𝙨𝙖̆ 𝙡𝙚 𝙡𝙖𝙨̦𝙞 𝙞̂𝙣 𝙥𝙡𝙤𝙖𝙞𝙚. 𝙁𝙞𝙚𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙯𝙞 𝙨𝙖̆ 𝙛𝙞𝙚 𝙪𝙣𝙖 𝙙𝙚𝙤𝙨𝙚𝙗𝙞𝙩𝙖̆ 𝙨̦𝙞 𝙛𝙚𝙧𝙞𝙘𝙞𝙩𝙖̆, 𝙞𝙖𝙧 𝙞̂𝙣 𝙛𝙖𝙩̦𝙖̆ 𝙨𝙖̆ 𝙩𝙚 𝙖𝙨̦𝙩𝙚𝙥𝙩𝙚 𝙤 𝙢𝙪𝙡𝙩̦𝙞𝙢𝙚 𝙙𝙚 𝙪𝙧𝙘𝙪𝙨̦𝙪𝙧𝙞 𝙨𝙥𝙧𝙚 𝙨𝙪𝙘𝙘𝙚𝙨 𝙨̦𝙞 𝙫𝙞𝙘𝙩𝙤𝙧𝙞𝙞”, a fost mesajul pe care i l-a transmis Vasile Ciobanu lui Petrică Mîțu Stoian.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nepotul lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri cutremurătoare despre ultima lor conversație: „Am văzut că scuipa sânge”

Noi detalii despre cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian! Una dintre surorile artistului și impresarul, chemați la audieri

Cât l-a costat pe Mîțu Stoian tratamentul cu oxigen hiperbaric! Cum arată capsula de 1 milion de euro în care a intrat artistul? EXCLUSIV

Horoscop Zilnic Miercuri 8 Decembrie 2021: pentru Lei este ziua perfectă pentru a lua decizii cu privire la afaceri

ȘOCUL ANULUI despre PFIZER! Este răsturnare totală de situație! Anunț pentru cei vaccinați cu DOUA DOZE

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Doliu uriaș în România. Milionarul nostru a avut o moarte violentă. Imagini șocante

VIDEO – Laurențiu Reghecampf, în lacrimi după ce i-a murit copilul: „Nu e un moment deloc ușor…”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies