Vasile Muraru, dezvăluiri despre Nae Lăzărescu! Cei doi care au format cuplul de aur al comediei românești nu erau DELOC prieteni

Vasile Muraru, unul dintre cei mai cunoscuți comediați ai României, cu o carieră de zeci de ani în spate, a vorbit, pe șleau, despre relația pe care a avut-o cu partenerii săi de scenă, în special Nae Lăzărescu, explicând, spre surpriza tuturor, că nu erau... prieteni.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Vasile Muraru si Nae Lazarescu
Vasile Muraru si Nae Lazarescu

Alături de Valentina Fătu, actuala sa parteneră de scenă la Teatrul de Revistă, Vasile Muraru a fost în studioul WOWbiz.ro și a vorbit, deschis, despre prietenia actorilor și despre relațiile pe care aceștia le au în afara vieții profesionale.


In articol:

Citeste si: Ce salariu are Vasile Muraru după ce a ajuns director la Teatrul de Revistă! Actorul a pierdut însă colaborările

Citeste si: Alexandru Arșinel și-a trecut salariul la secret! Vezi ce pensie uriașă încasează actorul și câți bani are în conturi!

Astfel, a explicat el, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, dacă cu Valentina Fătu, actuala sa parteneră de scenă, relația se extinde la nivelul familiilor, ei petrecând, împreună, chiar și concediile, cu Nae Lăzărescu lucrurile stăteau cu totul și cu totul altfel, chiar dacă, pe scenă, de-a lungul mai multor decenii, făceau un cuplu perfect.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Vasile Muraru si Nae Lazarescu
Vasile Muraru si Nae Lazarescu nu erau amici

”Relațiile noastre, între familii (se referă la familia Valentinei Fătu, n. red.) sunt foarte apropiate. Mult mai mult decât cu domnul Nae. Acolo, terminam treaba și... atât. Eram doar pe scenă, sau în mașină când repetam. Apoi, fiecare cu treaba lui. Dar cu doamna Valentina dacă am plecat undeva, am mers împreună cu familiile, cu toții”, a explicat, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Vasile Muraru, făcând astfel o dezvăluire uluitoare cu privire la relația pe care a avut-o cu regretatul Nae Lăzărescu

 

Vasile Muraru l-a înlocuit pe Alexandru Arșinel la Teatrul de Revistă

Vasile Muraru a devenit oficial director al Teatrul de Revistă Constantin Tănase în luna mai a anului trecut, după ce a participat la concursul pentru respectiva funcţie. Postul rămăsese liber după ce Alexandru Arşinel a anunţat că renunţă la conducerea teatrului. După ce a devenit director de teatru, salariul lui Vasile Muraru a crescut.

Vasile Muraru si Nae Lazarescu
Vasile Muraru si Nae Lazarescu

În declaraţia de avere depusă în iunie 2020, Vasile Muraru notează suma de 93.636 de lei ca salariu de manager. Dacă luăm în calcul că numirea lui s-a făcut în mai, asta inseamnă că în 2019, actorul a obţinut salariu de manager 8 luni, iar după un calcul simplu reiese că salariul său a ajuns la peste 11.500 de lei. Însă, au scăzut la jumătate veniturile câştigate de Vasile Muraru suplimentar din contracte, suma totală de anul trecut fiind de 73.788 de lei.

Galerie foto 
Citește și:

Alexandru Arșinel va apărea din nou pe scenă, la 81 de ani! Teatru de Revistă are reprezentație în Herăstrău

PARCUL DE DISTRACȚII, un musical pentru întreaga familie. Premieră pe 27 septembrie la Teatrul Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian”

Cutremur în showbiz: Lidia Buble îl atacă pe Răzvan Simion și dezvăluie: De ce s-au despărțit cei doi, de fapt?

Cum a ajuns Alexandru Arșinel parte într-un proces având obiectul ”confirmare renunţare urmărire penală”

Mobila Stelei Popescu, vândută cu peste 20.000 de euro! Cine a cumpărat fotoliul preferat al artistei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies