Sport

Vasile Puscasu, campion olimpic la lupte, vrea sa-si duca la medalia de aur la un expert. Se teme ca aceasta i-a fost falsificata

Vasile Puscasu, campion olimpic la lupte, se teme ca medalia lui ar fi fost falsificata de Vasile Andrei, un alt campion olimpic

Distribuie pe:

Autor:

Vasile Andrei (stanga)Vasile Puscasu, campion olimpic la lupte in 1988Dupa ce WOWbiz.ro v-a prezentat uriasul scandal din lumea luptelor in care Vasile Puscasu, campion olimpic la Seul in 1988, il acuza pe Vasile Andrei, campion olimpic la Los Angeles (1984) ca ar fi facut trafic cu medalii de aur olimpice, Vasile Puscasu, care si el sustine ca i-ar fi imprumutat propria-i medalie lui Andrei, intentioneaza sa ajunga in zilele urmatoare la un expert.

Puscasu se teme ca medalia lui ar fi fost falsificata de Andrei si ca acasa ar avea, de fapt, o copie. “In zilele urmatoare voi ajunge in prima instanta la un bijutier. Vreau sa vad daca aceasta medalie este suflata cu aur, asa cum este cea originala. Apoi voi cere sprijinul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman de a-mi trimite medalia la un expert al Comitetului Olimpic International. Ei pot constata exact daca medalia este autentica sau nu”, a precizat Vasile Puscasu pentru WOWbiz.ro.

Campionul olimpic de la Seul spune ca, in urma cu multi ani, Andrei i-ar fi cerut cu imprumut medalia de aur, invocand fel si fel de motive. Dupa mai multe insistente, i-a imprumutat-o, dar cand a trebuit sa o recupereze Andrei ar fi inceput sa se eschiveze. Abia dupa mai multe amenintari, i-ar fi returnat medalia. “Ma tem ca in acest interval el a avut tot timpul necesar sa faca o copie, care acum sa se regaseasca in posesia mea, iar originalul sa nu mai fie de multa vreme in Romania”, a adaugat speriat Vasile Puscasu.

Galerie foto