Vecinii, deranjați de partida de amor a doi bucureșteni. Ce bilet le-au lipit pe ușa apartamentului

Vecinii unor tineri bucureșteni s-au arătat puternic deranjați de cuplul de îndrăgostiți, în urma unei partide de amor.

Vecinii, deranjați de partida de amor a doi bucureșteni
Tineri îndrăgostiți[Sursa foto: PixaBay]
Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Doi tineri din București s-au trezit cu un bilet lipit pe ușa apartamentului, în care erau avertizați de către vecini în privința zgomotului.

Care a fost reacția îndrăgostiților?

Cei doi parteneri s-au amuzat copios în momentul în care au văzut mesajul atașat pe ușă și nu au ezitat să îi facă o fotografie, pe care să o urce mai apoi pe rețelele sociale. În clipele următoare, aceasta a devenit virală, fiind distribuită de internauți, care s-au amuzat, de asemenea, pe seama "avertismentului".

 Ce bilet le-au lipit pe ușa apartamentului
Bilet[Sursa foto: PixaBay]

Multe dintre comentarii au fost scrise chiar într-un mod sarcastic, menite să susțină cuplul:"[...] îmi face și mie poftă, un pic mai încet sonorul. Vă rog frumos. Se aude ca în filmele cu adulți”, a scris Adriana pe un grup de pe o rețea de socializare. Vecinii însă nu au fost atât de amuzați de situație, avertizând în mesajul lăsat că vor anunța autoritățile în cazul în care tinerii nu se potolesc: „Atunci când vă culcați cu iubita, faceți-o ca oamenii, nu ca animalele.

Sunt copii care nu dorm, deoarece o tanti țipă. La următoarea voi anunța Poliția. Mulțumesc”.

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

Citeste si: Viața amoroasă a lui Toni Iuruc, cel care urmează să-i devină soț Simonei Halep. Omul de afaceri a mai fost căsătorit în trecut

Cum ar putea fi cei doi îndrăgostiți sancționați pe viitor, dacă acest lucru se repetă?

Autoritățile ar putea să sancționeze cuplul pe viitor, dacă vecinii de pe scară sună pentru deranjarea liniștii publice sau fac o plângere. Cu toate că gestul în sine este unul considerat banal, amenda este una considerabilă, fiind cuprinsă între 200 și 1000 de lei.

Conform legislației în vigoare, legea 61/1991, care sancționează faptele de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii și liniștii publice incriminează, pe lângă tulburarea liniștii locatarilor între orele 22,00-8,00 şi 13,00-14,00 de către orice persoană prin

producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare și organizarea de petreceri cu caracter privat şi utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor.

Citeste si: O partidă de amor s-a transformat într-o crimă! O femeie a murit asfixiată, după ce partenerul a adormit

Așadar, deși multora li se pare un subiect exagerat, pentru alții zgomotele din timpul unei partide de amor pot reprezenta adevărate probleme și se poate ajunge chiar la implicarea autorităților.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Daniela Crudu și-a vândut celebra mașină ”de făcut amor”! Momentele fierbinți care au avut loc în ea

Alexandra spune adevărul: a avut parte de vreo partidă de amor la Puterea Dragostei?

Un bărbat a plătit cu viața pentru o partidă de amor. A fost ucis și ciopârțit de tânăra cunoscută pe Tinder. „A lovit victima cu o cărămidă, apoi…”

Smiley și Gina și-au botezat fiica în urmă cu două zile

Veste bombă despre PFIZER! Este răsturnare totală de situație. Toți cei vaccinați trebuie să știe

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Ce au descoperit în creierul morților de Covid?! E halucinant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies