Vecinii lui Spartacus, liderul bătăușilor din Rahova, speriați de polițiști: „Le-au spus vecinilor mei să stingă grătarul”

Locuitorii cartierului Rahova spun că se simt mult prea supravegheați de polițiști, după scandalul din seara de Paște.

Distribuie pe:

Autor: C.G.


In articol:

Vecinii lui Spartacus sunt speriați de polițiști

În seara de Paște, a avut loc un scandal între oamenii legii și mai mulți indivizi perecăreți. Liderul bătăușilor a fost Spartacus, pe numele său real Vasile Badea.

După acest scandal de proporții, locuitorii cartierului Rahova se simt intimidați de supravegherea masivă a polițiștilor. Zona este monitorizată și de elicoptere ale forțelor de ordine.

Citeste si: După ce Spartacus, Idolul Femeilor, a fost caftit de Poliție, prietenii lui jură răzbunarea! ”Dacă vă prind civili pe stradă, sparg ficații în voi”

Citeste si: Spartacus, liderul scandalagiilor din Rahova, ironizat după ce a fost reținut timp de 30 de zile! Incredibil, ce ”minune” au zis că i s-a întâmplat de Paște

Citeste si: Cumnatul lui Sile Cămătaru, show de show, în plină izolare! Petrecere cu manele, invitați și voie bună, la doi pași de poliție! ”Nu mor caii când vor câinii”

Dacă mulți dintre oameni spun că se simt mai în siguranță, vecinii lui Spartacus nu sunt deloc de aceeași părere. Ei susțin că este un abuz din partea lor, iar elicopterele ar trebui folosite în zonele cu probleme adevărate.

„E teroare ce e aici. Nu s-a întâmplat nimic. Ţiganii făceau grătar la ei în curte. A trecut poliţia şi le-a spus vecinilor mei să stingă grătarul şi muzica fiind la ei în curte. Ne simţim nişte oameni agresivi, nişte oameni terorizaţi. În loc să folosească elicopterele astea pentru oameni care chiar au probleme

A fost un abuz din partea lor şi două-trei zile acum mai că ne-au terorizat. Vine poliţia mai mult când se filmează, după care dispare. Şi copiii la fel se sperie pentru că e prea multă poliţie. După părerea mea, nu se justifică pentru o mână de oameni să terorizezi un cartier întreg cu elicoptere”, au fost declarațiile vecinilor lui Spartacus, potrivit Mediafax.

Spartacus, liderul bătăușilor din Rahova, a fost arestat preventiv

Spartacus, liderul bătăușilor din Rahova, alături de ceilalți rromi implicați, au fost taxați dur de oamenii legii.

Vecinii lui Spartacus sunt speriați de polițiști

„Spartacus Idolu Femeilor”, pe numele său real Vasile Badea, Lider Nicușor, Constantin Gigi alias Lider Gigi și alte 2 persoane, Ștefan Stângaciu și Antonio Dincă, au fost arestate preventiv de Judecătoria Sectorului 5 pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, potrivit surselor G4Media.ro.

De asemenea, au fost reținute și două femei: soția lui Spartacus, Oradea Badea, și Gloria Ion. Ele au fost plasate sub control judiciar. (Citeste si: Profesorul Adrian Streinu-Cercel, demis de la conducerea Comisiei anti-Covid din Ministerul Sănătăţii)

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate