Vecinul lui Gheorghe Dincă, mărturii înfiorătoare: "Am simțit miros de cârpă arsă. I-am cerut betoniera și..."

Un vecin al lui Gheorghe Dincă a declarat astăzi că le-a spus anchetatorilor faptul că a simţit miros de fum în ziua când ar fi fost ucisă Alexandra, însă nu a văzut de unde vine focul.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

În ziua respectivă eu am făcut grătar în curte. De la el nu am văzut niciun fum. Mirosea a cârpă… m-am dus în grădină să mă uit dacă e foc pe undeva… nu s-a văzut niciun foc, nimic. Deci a cârpă mirosea dar nu s-a văzut nici urmă de fum, absolut nimic. A cârpă arsă, atât. (…) M-au întrebat şi de la poliţie şi de la parchet şi am spus că s-a simţit un fum, dar nu ştiu de unde au provenit. Nu sunt singurul vecin care spune chestia asta. S-a simţit miros de cârpă în jur de 5 jumate – 7 seara, joi seara”, a declarat vecinul lui Gheorghe Dincă, Marian.

Întrebat dacă l-a văzut în acea zi pe Gheorghe Dincă, Marian a negat. Potrivit acestuia, Dincă obişnuia să dea foc în curte, dar nu i s-a părut nimic anormal, relatează Cancan.

Mai dădea foc, ori că îşi făcea treaba lui în curte… şi eu mai dau foc, mai fierb apă în curte pentru maşina de spălat, fiecare vecin îşi face în curte…”, a mai spus vecinul lui Dincă.

"Pe mine nu m-a deranjat, m-a ajutat"

Am copil de 10 ani. Pe mine nu m-a deranjat. De fapt m-a ajutat omul. Am cerut o betonieră de am turnat beton în curte, am avut nevoie de bani acum câţiva ani, m-a servit omul. (…) Avea bani, şi-a vândut locuri în spate. (…) Nu mi s-a părut suspect. Era un om singur”, a mai spus Marian.

Întrebat dacă el crede că Luiza a fost ţinută din aprilie captivă în locuinţa lui Dincă, vecinul spune că nu crede în această teorie.

Eu nu aş crede. Avem familii, dar să ţii un suflet de om în casă şi să nu auzi nimic, eu nu cred. Probabil din casă de la el nu se aude”, a mai declarat acesta.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate