Vedat este încolțit, azi, în ”Lacrimi la Marea Neagră”

Vedat este pe urmele lui Tahir si nu renunta la gandul de a-l ucide, în episodul de azi din serialul ”Lacrimi la Marea Neagră”

Distribuie pe:

Autor: C.L.

In schimb, familia lui Tahir crede ca acesta a fost ucis, asa cum le-a spus tatal tinerei Mercan. In vreme ce familia il plange, Tahir se zbate sa supravietuiasca.

Un miracol face ca Necip, omul lui Vedat, sa-i acorde ajutorul necesar lui Tahir. Cand Eysan afla ca Vedat este tatal lui Ceylan, si ca barbatul a mintit-o pe Nefes, reactioneaza vehement.

Citeste si: Ce spune Bianca de la Puterea Dragostei despre asemănarea ei cu Nefes din ”Lacrimi la Marea Neagră”

Citeste si: De ce plâng fanii la porțile platoului de filmare a serialului-fenomen "Lacrimi la Marea Neagră"? Avem imagini în exclusivitate, de la fața locului

Vedat se simte incoltit din toate partile si ii cere ajutorul verisoarei sale. Eysan este impresionata de cat de mult isi iubeste tatal, micuta Ceylan, si decide sa-si ajute varul, insa nu reuseste.

Citeste si: İrem Helvacıoğlu, eroina serialului "Lacrimi la Marea Neagra": “M-a emotionat profund suferinta personajului meu!”

Tahir face tot posibilul ca familia sa fie unita, astfel ca Yigit si Ceylan sa convietuiasca impreuna, chiar daca nu stiu ca sunt frati.

Cum Vedat se teme sa nu-si piarda fiica, iar Tahir cunoaste adevarul despre faptele sale, cei doi ajung la o intelegere. Tahir negociaza la sange termenii intelegerii, iar Vedat va fi obligat sa se supuna.

Nu ratați azi un nou episod din ”Lacrimi la Marea Neagră”, de la 20.00, la Kanal D

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate