Vedeta TV Natalia Mateuț s-a accidentat pe pârtia de schi! Video paparazzi

Natalia Mateuț s-a accidentat, de curând, pe pârtia de schi, din cauza neatenției, vedeta TV fiind la un pas să îlși strice scurta vacanță pe care și-a luat-o pentru câteva momente de neuitat alături de sora ei mai mică, Alexandra.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Pasionată de sporturile de iarnă, Natalia Mateuț și-a petrecut weekend-ul pe pârtie, la schi, alătyuri de surioara ei, Alexandra. Și, chiar dacă se cam pricepe la schiat, Natalia Mateuț a fost la un pas de o accidentare serioasă, din cauza neatenției de care a dat dovadă vedeta TV.

Citeste si: Natalia Mateuţ vorbeşte despre iubit! Focoasa vedetă TV vrea deja copii de la el

Citeste si: Toata lumea o stie pe Natalia Mateut, dar uite cum arata sora ei! Alexandra face show in costum de baie

Citeste si: VIDEO Natalia Mateut, gesturi tandre cu noul iubit pe plaja! Uite cat de sexy arata prezentatoarea! | VIDEO EXCLUSIV

Ziua începuse cât se poate de bine pentru Natalia Mateuț și sora ei. S-au așezat, nerăbdătoare să se întreacă pe pârtia de schi, la coada uriașă pentru a urca pe pârtie. Bucuroase că vor schia împreună, cele două, odată ajunse pe pârtie, au început să se întreacă. Prima a ajuns Natalia care, de altfel, a și evitat să îl lovească pe un alt schio în ultima fracțiune de secundă. S-a oprit și a așteptat-io pe Alexandra, sora ei, iar apoi, împreună au mai schiat ultimii zeci de metri, până la baza pârtiei. Doar că, bucuria de a practica sporturi de iarnă a fost de scurtă durată pentru că cele două, în joacă, au încrucișat bețele de schi ca pe spade, iar Alexandra a reușit să ”puncteze”, lovind-o pe Natalia la unul dintre degete, moment surprins de paparazzii WOWbiz.ro!. Efectele loviturii nu s-au văzut însă imediat, ci la câteva minute, în momentul în care Natalia a scos telefonul din buzunar pentru a vedea dacă are vreun  mesaj și, probabil, să își facă un selfie pentru a-și ține fanii la curent cu activitățile ei.

 

 

Doar că, în momentul în care gerul și-a făcut simțită prezența, a apărut și durerea. Una serioasă, fără îndoială, gesturile vedetei Tv fiind suficient de grăitoare în această direcție, ea încercând să își atenueze durerea cotorsionându-se pe pârtia de schi. Îngrijorată, Alexandra s-a uitat imediat la degetul surorii ei mai mari și, calmă, a încercat să îi explice că nu a pățit mare lucru și că accidentarea nu este una gravăp, dar Natalia a continuat să se plângă de durere.

Natalia Mateuț este îndrăgostită și se gândește la copii

”Stau foarte bine cu dragostea, de un an există cineva în viaţa mea, se numeşte Ciprian. Avem o relaţie foarte frumoasă, sunt foarte fericită”, a spus, într-un interviu pentru Click, Natalia Mateuţ. Mai mult decât atât, recunoaşte Natalia, Ciprian este o cunoştinţă mai veche a ei şi a devenit iubitul ei chiar dacă, în trecut, nu se gândeau că ar putea fi posibil aşa ceva. ”În cunoşteam pe Ciprian de la 19 ani, însă niciodată nu ne-am gândit că am putea avea o relaţie. Sau, cel puţin, nu ne-am cunoscut atât de bine încât să ne dăm seama că ne-am potrivi”, a mai spus Natalia. Cu toate acestea, acum, frumoasa vedetă TV pare decisă să îşi contruiască viitorul alături de bărbatul de care este îndrăgostită. ”Acum din ce în ce mai mult mă văd făcând lucrurile astea şi având un copil sau, de ce nu, chiar doi”, a mai explicat Natalia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate