Vedete amatoare de sex virtual. Cine si-a dat frau liber fanteziilor pe internet!

Fiecare om are cel putin un pacat ascuns. Sexul virtual, ar fi unul dintre ele, iar de cand tehnologia ne-a invadat vietile, parca tot mai multe persoane au inceput sa "cada in pacat".

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMomentele de intimitate se petrec, mai nou, pe retelele de socializare, pe webcam sau chat, iar de cele ami multe ori, conversatiile dintre cei doi iubiti si chiar pozele indecente ajung sa le vada mii de persoane.

Atunci cand viata intima se kalooga_36441" muta" in lumea virtuala, intimitatea nu mai este garantata, iar ceea ce se petrece in cuplu ajunge sa fie vazut sau citit de toata lumea.

Vedetele sunt cele care au trait astfel de experiente si au ajuns sa-si vada conversatiile intime sau chiar pozele deocheate pe prima pagina a ziarelor.

Mihaela Radulescu a atins punctul culminant

Din cate povesteste Daniel, "hartuitorul de pe Facebook", Mihaela Radulescu e si ea amatoare de senzatii tari prin intermediul internetului.

Chiar daca nu e un lucru ilegal, sexul virtual cu un necunoscut nu are cum sa dea bine la imagine, mai ales atunci cand toti te considera o diva intangibila.

Barbatul care a marturisit ca s-a indragostit de diva instantaneu, a dezvaluit multe detalii picante din relatia lor online.

Obscenitatile si mesajele erotice erau nelipsite din conversatiile celor doi si de regula Mihaela le initia si toate au culminat cu momentul in care vedeta a atins orgamsul doar printr-un text pe care i l-a trimis Daniel.

Detaliile intime pe care le da Daniel ne fac sa ne intrebam daca Mihaela ar face asa ceva. Parca e greu de crezut ca o femeie ca Mihaela s-ar deschide atat de usor in fata unui necunoscut.

Citeste continuarea!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate