Vedete care neaga ca au operatii estetice. Sa le credem ca s-au transformat peste noapte?

N-au rezistat tentatiei de a intra in cabinetul medicului estetician, dar neaga orice interventie asupra a ceea ce natura le-a dat.

Distribuie pe:

fara descriere

Face parte din kalooga_36441" fisa postului" oricarei vedete sa se preocupe de imaginea ei. Insa, in timp ce unele se lauda peste tot cu interventiile lor chirurgicale, altele aleg sa nu vorbeasca despre asta, dar mai sunt si cateva exemple care neaga vehement ca au recurs la ajustari, desi realitatea e cat se poate de evidenta.

Anda Adam, spune ca rujul ii face buzele mari

Anda Adam a sustinut de fiecare data ca are doar o singura operatie estetica, cea la sani. In una dintre fotografiile postate recent pe internet, cantareata are niste buze ireal de mari, ce par a fi rezultatul unei operatii estetice.

Anda a negat de fiecare data ca si-a marit buzele si are si o explicatie pentru faptul ca buzele sale sunt atat de mari, incat par operate: "Conteaza foarte mult cu ce ruj ma dau. Am fost la un eveniment monden si am folosit un ruj corai, normal ca-ti da un volum mai mare la buze si se vede altfel. Dar cand imi vedeti buzele naturale, comparati si o sa va dati seama", a spus Anda Adam.

Oana Zavoranu, de la buze mari, la buze si mai mari

Oana Zavoranu a avut mereu buze voluptoase, care i-au atras tot felul de porecle de-a lungul timplui. Atunci cand s-au gasit diverse voci sa sustina ca Oana are buzele modificate si injectate, aceasta a luat foc si a fost extrem de indignata sustinand ca are buzele asa de la mama natura.

In urma cu cateva zile, Zavo a participat la un eveniment monden, iar buzele sale au atras atentia involuntar tuturor celor aflati acolo. Cristina Spatar a observat ca bruneta are buzele imense, insa Oana nu a vrut sa recunoasca in fata tuturor ca si-a facut vreo interventie.

Indiferenta ca de data aceasta recunoaste sau continua sa nege, nu trebuie sa fii cunoscator ca sa observi schimbarea in fizionomia Oanei.

Vezi ce vedete au mai apelat de estetician, dar nu recunosc


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate