Vedete care si-au pierdut parintii, in mod tragic. Cum s-au luptat sa ii salveze si prin ce drame au trecut

Scena sau lumina reflectoarelor le obliga pe vedete sa fie mereu zambitoare si cu chef de viata, chiar daca acasa traiesc adevarate drame. Nu de putine ori, am aflat de necazurile prin care au trecut vedetele noastre si ne-am mirat cum au putut sa mai urce pe scena sau sa apara in fata camerelor de filmat.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere
Si chiar daca durerea provocata de pierderea fiintelor dragi lasa urme adanci, multe vedete au trecut peste astfel de episoade cu zambetul pe buze.

Iata cateva dintre vedetele de la noi care s-au luptat ani la rand sa isi salveze parintii aflati in suferinta si cum au depasit fiecare momentele de cumpana!

Rita Muresan, intre accidentul fiicei si suferinta mamei

Ultimii ani din viata Ritei Muresan nu au fost deloc usori. Fiica ei cea mare si-a rupt mana, dar a reusit sa salveze viata unui copil.

Pentru creatoare de moda faptul ca Rebeca a suferit numeroase operatii pentru a se vindeca a fost o drama cumplita, un dezechilibru emotional care a impins-o intr-o depresie foarte puternica. In timp ce incerca sa fie trup si suflet alaturi de fetita ei, si mama sa avea nevoie disperata de ajutor.

Femeia care i-a dat viata s-a luptat ani la rand cu suferinta: a depistat ca are diabet, apoi au aparut niste complicatii la inima, iar ultimele zile din viata si le-a petrecut pe patul de spital, conectata la aparate.

Citeste continuarea!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate