Vedete de la noi aflate la un pas de erupţia vulcanului Etna! S-au pozat cu vulcanul fumegând în spate EXCLUSIV

Erupţia vulcanului Etna a zguduit întreaga lume, mai cu seamă că în urma acesteia s-au produs cutremure unul după altul.

Autor: C.L.

Sergiu Negoţiu Piloff, prezentatorul “Test de vedeta” şi iubita lui, Diana Pârvu, s-au nimerit în vacanţă în Sicilia chiar în aceste zile. Norocul însă a fost de partea lor pentru că cei doi au scăpat ca prin urechile acului de o posibilă tragedie.

“Suntem în vacanţă în Taormina şi totul este minunat. Am aterizat imediat ce fusese un cutremur aici. Nici bine nu ne-am dat jos din avion că Facebook-ul ne notifica “Safe” după cutremur. De când suntem aici totul a fost în regulă, nu am simţit niciun cutremur, iar atmosfera este una relaxată, cel puţin unde suntem noi. Vulcanul încă fumegă dar totul este sub control, din ce am văzut. Sper să fie totul în regulă până venim acasa! La mulţi ani tuturor!”, ne-au transmis cei doi din Sicilia. 
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Maria Ghiorghiu, premoniţie înfiorătoare: "Din nefericire dragii mei, vom auzi de moartea unui mare actor"

Aceasta este poza ŞOCANTĂ pe care Bianca Drăguşanu a şters-o după câteva minute. E imaginea anului, cu ea goală sub duş. Apropiaţii i-au zis să-i dea urgent "delete"

Uite ce detaliu INCREDIBIL se observă într-o poză aparent banală cu Adelina Pestriţu şi soțul ei. N-ai mai văzut aşa ceva la niciun cuplu din România. FOTO!

Iată ce a spus o femeie plecată în Italia despre sacrificiile familiale pe care le-a făcut!

S-a aflat adevărul despre Pfizer! E bomba zilei. Toți cei care au făcut rapelul după 3 săptămâni trebuie să știe

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cu cine a fost surprins Bill Gates, înainte de primul termen al divorțului de Melinda

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies