Vedete din România au dat tonul distracției la lansarea Miller Genuine Draft, berea nopților de neuitat

Distribuie pe:

fara descriere

Pe 25 Iunie Alex Velea, Gina Pistol, Codin Maticiuc și Lili Sandu sunt doar câteva dintre vedetele care au trecut pragul Pădurilor Regale, odată cu lansarea berii Miller Genuine Draft în România. Miller Genuine Draft este o bere foarte cunoscută și apreciată în afară, în special în Statele Unite. Este o bere cu un gust subtil, de o finețe excepțională datorită unui proces de producție inovator, aceasta fiind filtrată de patru ori la rece.

Petrecerea a reunit sute de invitați din mediul de business, showbiz și mass-media care au petrecut inedit alături de numere de dans și magie, și instalații avangardiste marca One Night Gallery.

Înainte de petrecere, Alex Velea și-a surprins doi fani, câștigători ai concursului care a pus la bătaie 40 de invitații duble la eveniment. Alex le-a oferit un mod alternativ si exclusivist de transport cu van-ul lui de turneu până în mijlocul mega petrecerii Miller. Acolo, le-a făcut cunoștință cu Miller și au petrecut împreună până târziu în noapte.

Alex nu este însă singurul care a dorit să ofere un moment exceptional oamenilor care îl urmăresc. În urmă cu câteva zile, și Gina Pistol a răspuns provocării Miller de a petrece momente unice alături de una dintre fanele sale. Cele două au mers împreună la unul dintre cele mai cunsocute branduri de haine din România și au ales outfit-ul perfect pentru o seară electrică la unul dintre cluburile renumite din Herăstrău.

 

***

Miller Genuine Drafta fost lansată în România de către Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors, și este disponibilă la nivel national în rețelele mari de supermarket-uri si hypermarket și în cele mai distincte locuri din HoReCa.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate