Vedete hartuite de obsedati sexuali. Vezi ce au patit divele

Dincolo de succes si stralucire, celebritatea are si partile ei intunecate. Sunt femei frumoase, sexy si celebre, starnesc pasiuni de fiecare data cand apar, dar uneori pasiunile devin obsesie.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Divele de la noi s-au luptat si ele cu obsedati sexuali, care le-au hartuit zi si noapte, au trait la limita si au iesit cu teama din casa din cauza lor.

Mihaela Radulescu, hartuita pe Facebook

De cateva zile, Mihaela Radulescu "se lupta", impreuna cu prietenii sai de pe Facebook, pentru a da pe mana Politiei un infractor. Barbatul, pe numele sau Daniel Constantin, se pare ca foloseste internetul pentru a escroca lumea de bani, dar si pentru a-si satisface fanteziile sexuale.

Daniel a avut o tactita bine pusa la punct si dupa ce si-a facut veacul pe site-uri matrimoniale, si-a dorit sa treaca la un alt nivel. Asa ca a ajuns pe Facebook, direct pe pagina divei de la Monte Carlo.

Acesta nu a ascuns faptul ca este obsedat de Mihaela. Barbatul isi transformase pagina personala intr-un altar dedicat divei, cu poze, comentarii si declaratii siropoase pentru vedeta TV.

Din cate se pare, obsedatul avea o tehnica studiata, pentru ca Mihaela a fost vrajita de tot ce facea si ii declara, admiratorul sau. In cele din urma, tot ea a reusit sa isi dea seama ca are de-a face cu un obsedat sexual, care o hartuise si pe ea, dar si pe prietenele sale de pe Facebook.

Citeste continuarea!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate