Vedetele au povestit momente stânjenitoare din viaţa lor! ”Mi-a căzut cortina direct în cap şi am căzut lată pe jos”

Andreea Bănică, Anca Ţurcaşiu, Daniel Buzdugan, dar şi prezentatorii emisiunii ”Vulturii de Noapte” au vorbit despre cele mai stânjenitoare momente din viaţa lor.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Andreea Bănică, Anca Ţurcaşiu, Daniel Buzdugan, dar şi prezentatorii emisiunii ”Vulturii de Noapte” au vorbit despre cele mai stânjenitoare momente din viaţa lor.

”Eram pe scena Teatrului Constantin Tănase şi ne poziţionau coregrafii şi eu m-am pus în altă parte şi mi-a căzut cortina direct în cap şi am căzut lată pe jos”, a povestit Anca Ţurcaşiu.

”Eram în drum spre concert şi aveam pantaloni de latex, cauciuc. Şi mi s-au rupt exact aşa (n.r. în zona posteriorului). Un funduleţ afară din pantaloni, direct pe mijloc. Nu ştiam ce să fac în momentul ăla. Nu ştiam cum să mă acopăr, bine că aveam maşina la o distanţă nu destul de mare şi aveam o pereche de pantaloni. Au intrat toţi pe scenă, instrumentiţii, dansatoarele şi eu trăgeam de pantaloni. Nu vrei să ştii! Cel mai penibil moment din viaţa mea. (...) Doar Liviu Vârciu avea microfon şi le ziceau să intre şi a zis Bă, ce .... pana corbului, că nu funcţionează asta. Au rămas toţi muţi. Omul nu auzea că funcţionează”, a povestit Andreea Bănică.

fara descriere

”Prezentam un eveniment la un mall mare din Bucureşti şi se prezenta pe patinoar. O artistă de la noi, nu dau nume, avea dinţi falşi, provizorii, o mască falsă şi când a zis <<Bună seara>> şi...puf! Şi i-am zis <<zi ceva>>! Şi mi-a zis <<nu mai am dinţi!>>”, a povestit Daniel Buzdugan.

”Am plecat seara de la Galaţi la Tulcea şi a intrat artistul pe scenaă şi a zis <<bună seara Galaţi!>> Şi toţi s-au uitat, apoi a zis <<Ho, bă, am vrut să vă încerc, bună seara Tulcea>>”, a povestit Bursucu în platoul Vulturii de Noapte. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate