Vedetele au povestit momente stânjenitoare din viaţa lor! ”Mi-a căzut cortina direct în cap şi am căzut lată pe jos”

Andreea Bănică, Anca Ţurcaşiu, Daniel Buzdugan, dar şi prezentatorii emisiunii ”Vulturii de Noapte” au vorbit despre cele mai stânjenitoare momente din viaţa lor.

Autor: A.V.

Andreea Bănică, Anca Ţurcaşiu, Daniel Buzdugan, dar şi prezentatorii emisiunii ”Vulturii de Noapte” au vorbit despre cele mai stânjenitoare momente din viaţa lor.

”Eram pe scena Teatrului Constantin Tănase şi ne poziţionau coregrafii şi eu m-am pus în altă parte şi mi-a căzut cortina direct în cap şi am căzut lată pe jos”, a povestit Anca Ţurcaşiu.

”Eram în drum spre concert şi aveam pantaloni de latex, cauciuc.

Şi mi s-au rupt exact aşa (n.r. în zona posteriorului). Un funduleţ afară din pantaloni, direct pe mijloc. Nu ştiam ce să fac în momentul ăla. Nu ştiam cum să mă acopăr, bine că aveam maşina la o distanţă nu destul de mare şi aveam o pereche de pantaloni. Au intrat toţi pe scenă, instrumentiţii, dansatoarele şi eu trăgeam de pantaloni. Nu vrei să ştii! Cel mai penibil moment din viaţa mea. (...) Doar Liviu Vârciu avea microfon şi le ziceau să intre şi a zis Bă, ce.... pana corbului, că nu funcţionează asta. Au rămas toţi muţi. Omul nu auzea că funcţionează”, a povestit Andreea Bănică.

”Prezentam un eveniment la un mall mare din Bucureşti şi se prezenta pe patinoar. O artistă de la noi, nu dau nume, avea dinţi falşi, provizorii, o mască falsă şi când a zis <<Bună seara>> şi...puf!

Şi i-am zis <<zi ceva>>! Şi mi-a zis <<nu mai am dinţi!>>”, a povestit Daniel Buzdugan.

”Am plecat seara de la Galaţi la Tulcea şi a intrat artistul pe scenaă şi a zis <<bună seara Galaţi!>> Şi toţi s-au uitat, apoi a zis <<Ho, bă, am vrut să vă încerc, bună seara Tulcea>>”, a povestit Bursucu în platoul Vulturii de Noapte. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cel mai controversat subiect despre creşterea copiilor! Ce spun Victor Slav, Cătălin Cazacu, Andreea Bănică şi Daniel Buzdugan

Descoperire cutremurătoare într-un mormânt vechi de 5000 de ani! Nu s-ar fi aşteptat nimeni la asta

Exatlon 7 decembrie. Yamato Zaharia a fost eliminat! A plecat cu zâmbetul pe buze şi a lansat o provocare colegilor de echipă

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Anunț major pentru românii care au peste 65 de ani. Toți trebuie să știe. E decizia momentului

Nu combina niciodată acest fruct cu aceste medicamente! Se crează o substanță toxică care îți poate provoca chiar și moartea! Profesorul Mecincopschi avertizează

Detaliul pe care trebuie să-l știți atunci când vă cumpărați electrocasnice

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies