Vedetele care au semnat impotriva eutanasierii nu au adoptat niciun caine! Uite ce scuze si-au gasit Pepe, Traistariu sau Dichiseanu

Se pare ca vedetele care au semnat impotriva eutanasierii maidanezilor nu au facut nimic pentru a ii mai lua pe acestia de pe strada pentru ca... nu au unde sa ii tina!

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Nu am adoptat niciun câine. Am doi acasă. Nu aş avea unde să-i ţin pe cei din adăposturi. Pe cei fără stăpân îi ajut de la distanţă", a marturisit Pepe pentru Ring.

"Am doi căţei pe care îi iubesc foarte mult. Unul l-am cumpărat din târg, pe celălalt l-a adus ginerele meu din Grecia. Am semnat contra eutanasierii şi, dacă aş putea, i-aş lua pe toţi acasă, dar nu am unde să-i ţin. Iubesc animalele, când eram mic mâncam bătaie de la mama că dormeam în pat cu câinii şi cu pisicile. Acum nu mai iubesc pisicile că sunt şirete, ca unele femei...", a spus Ion Dichiseanu.

"Nu am adoptat niciun câine după acel incident cu Ionuţ, dar încurajez adopţia. Am, în schimb, 60 de câini luaţi de pe stradă de care am grijă. I-am dus pe la prietenii care au curte. Ajut cu mâncare mai multe adăposturi. Prefer să nu dau bani pentru că pot fi folosiţi în alte scopuri; aşa, mâncarea o dau animalelor. Chiar vreau să organizez pe 23 decembrie «Crăciunul căţeilor» în Constanţa", a afirmat Mihai Trăistariu.
fara descriere
"Am adoptat un câine pe care l-am găsit bolnav pe un câmp. L-am îngrijit, iar de câteva luni este animalul nostru de companie. Am susţinut adăposturile, am mers frecvent cu mâncare, am castrat câini", a marturisit si Marian Drăgulescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate